ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Η τοποθέτηση του κ. Νεοφυτίδη για το...

Άποψη φιλάθλου: Η τοποθέτηση του κ. Νεοφυτίδη για το θέμα Μερκή είναι προβληματική

Ο κ. Ντίμης Κίρζης, πρώην Πρόεδρος και πατέρας του νυν Προέδρου του Απόλλωνα, καυτηρίασε δημόσια της “σφαγή” της Ένωσης για τα μάτια του Αποελ την προηγούμενη Δευτέρα.
Ο κ. Μερκής, παίκτης του Αποελ  και Πρόεδρος του συνδέσμου των ποδοσφαιριστών, συζητούσε δημόσια με ένα πολίτη-φίλαθλο και κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέφερε, λίγο -πολύ, ότι ο κ. Ντίμης Κίρζης δεν έχει σώας τα φρένας. Ο κ. Μερκής δεν  τεκμηρίωσε την τοποθέτηση του αυτή και υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για αυτό που είπε.
Σήμερα, κλήθηκε να τοποθετηθεί για το συμβάν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Πασπ, κ. Νεοφυτίδης.  Η τοποθέτηση του κ. Νεοφυτίδη όμως είναι πολύ προβληματική.   Ο κ. Νεοφυτίδης δεν ανέφερε, για παράδειγμα, ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο κ. Μερκής για τον κ. Κίρζη. Όπως δεν ανέφερε ότι δεν πρέπει να πηγαίνει περίπατο η γλώσσα του Προέδρου του Πασπ και ότι οφείλει, αν μη τι άλλο, μια συγνώμη.
Ο κ. Νεοφυτίδης ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι και ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μπαίνουν σε δημόσιο διάλογο, ότι υπάρχει φανατισμός στο νησί, ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα γιατί απέναντι μας έχουμε του Τούρκους και ότι πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας. Επίσης, ο κ. Νεοφυτίδης άφησε να νοηθεί ότι ο πολίτης-φίλαθλος με τον οποίο συνομιλούσε ο κ. Μερκής είναι επιτήδειος, χωρίς όμως να τεκμηριώσει τα υπονοούμενα του.
Α. Γεωργίου
Autoremarketing

Bet on Alfa