ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: "Κριτήρια €600,000? Χεστήκαμε!!!!!!!!!!!!"

Άποψη φιλάθλου: “Κριτήρια €600,000? Χεστήκαμε!!!!!!!!!!!!”

Διάβασα το άρθρο σας σχετικά με την ανάγκη της Ομόνοιας να καλύψει €600,000 για να περάσει τα κριτήρια του Σεπτεμβρίου και η πρώτη μου αντίδραση (η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα και δεν θα αλλάξει) ήταν: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

Όπου θέλει ας τα βρει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα λεφτά. Ας τα βάλει το ΑΚΕΛ, ας τα βάλει ο ΜΙΛΤΗΣ, ας τα βάλει ο Πούτιν, ας τα βάλει ο Άη Βασίλης. Στα @ρχ@δι@ μας. Όταν επετάσσετε τα εκατομμύρια για να συμμαζέψετε την συσπείρωση του ΑΚΕΛ, ήταν καλά. Τωρά ΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ!!!!!!!!!
Να μας αφήσετε ήσυχους στην μιζέρια στην οποία μας ερίξετε τα τελευταία 10 χρόνια, μήπως και καταφέρουμε να αντέξουμε την κοροϊδία και τα πειράγματα των απέναντι. Να τους βλέπω να είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Europa League και να μην το βάζουν κάτω-να συνεχίζουν να παίζουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο και να καταφέρνουν στο 91′ να σκοράρουν και να περνούν.
Να ξεκινά το  Europa League και να είναι πίσω στο σκορ, να μην το βάζουν κάτω-να συνεχίζουν να παίζουν ορθόδοξο ποδόσφαιρο και να καταφέρνουν στο 87′ να σκοράρουν, να γυρίζουν το παιγνίδι και να πιάνουν τους τρεις βαθμούς και τις €360,000 της νίκης.
Και γω, ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ, ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ο ΠΑΛΑΒΟΣ, ο Μ@Λ@Κ@Σ πηγαίνω την επομένη στο περίπτερο της γειτονιάς μου – που το έχει ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ – και να μην με φτάνουν τα ΣΚ@Τ@ μου, να παίρνω νερό ΟΜΟΝΟΙΑ στο ταμείο, μήπως και βοηθήσω την ομάδα οικονομικά και την ώρα που πλήρωνα να μου λέει περιπαικτικά ο περιπτεράς: ” Άλλοι παίζουν  Europa League και άλλοι γοράζουν νερά“.
Ε, γι’ αυτό σας λέω: ” Κριτήρια €600,000? Χεστήκαμε!!!!!!!!!!!!
Θέλετε περάστε τα, θέλετε μεν τα περάσετε. Η οκκά τετρακόσια.
Σ.Π. Μέλος σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας (δηλαδή Μ@Λ@Κ@Σ) για 16 χρόνια
Autoremarketing

Bet on Alfa