ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΆποψη φιλάθλου: Μετά το 88', η ζυγαριά έγειρε μονόπαντα

Άποψη φιλάθλου: Μετά το 88′, η ζυγαριά έγειρε μονόπαντα

Στον αγώνα Ενπ- Αποελ, η Ενπ πέτυχε το 2-1 στο 88′ λεπτό. Στα δέκα εναπομείναντα λεπτά (προστέθηκαν 8 λεπτά καθυστέρησης) καταγράφηκαν δύο σημαντικά λάθη από το διαιτητή που ευνόησαν την ομάδα του Αποελ.
Συγκεκριμένα, στη φάση που σκόραρε το δεύτερο γκολ ο Αποελ, στο 94′, έγινε ξεκάθαρο φάουλ από τον παίκτη του Αποελ ( Σόουζα) στον παίκτη της Ένωσης. Αυτό έγινε μπροστά του διαιτητή ο οποίος δεν υπέδειξε κάτι και άφησε, ατάραχος, τη φάση να εξελιχθεί και να πετύχει η φιλοξενούμενη ομάδα το δεύτερο της γκολ.
Το δεύτερο “ανθρώπινο” λάθος του διαιτητή καταγράφηκε όταν τα χρονικά περιθώρια είχαν εκλείψει, στη  φάση του 98′, όταν η ομάδα του Αποελ πήρε ανύπαρκτο φάουλ.  Από αυτό το φάουλ, ο Αποελ πέτυχε το τρίτο και νικητήριο γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χρονικό διάστημα 88-98′ δεν καταγράφηκε οποιοδήποτε “ανθρώπινο” λάθος που να ευνοούσε την τοπική ομάδα του Παραλιμνίου.
Κατά συνέπεια, με βάση αυτά που έγιναν στο Τάσος Μάρκου χθες προκύπτει ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο η ζυγαριά με τα “ανθρώπινα” λάθη που έκανε ο διαιτητής έγειρε για τα καλά υπέρ των γαλαζοκιτρίνων.
Μ.
Autoremarketing

Bet on Alfa