ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆποψη φιλάθλου: "That's enough..."

Άποψη φιλάθλου: “That’s enough…”

Παιδιά καλήμερα,

Διαβάζουμε διάφορα άρθρα καθημερινά από διάφορες ιστοσελίδες για τα χάλια της φετινής Ομονοίας. Που δεν εμφανίστηκε σε κανένα αγώνα ως Ομόνοια.
Ερχετε ο Καρβερ (σε σωστό timing μετά την αποτυχία όλων των στόχων μας) και λέει τα δικά του που ουσιαστικά μας επιβεβαίωσε πως δεν ήταν για το πάγκο της Ομονοίας. 
Ένας άπειρος προπονητής χωρίς προσωπικότητα. Δεν μπορείς να μην έχεις ισχυρή προσωπικότητα και να θέλεις να οδηγήσεις την πληγωμένη Ομονοια στο σωστό δρόμο. Κακώς ανέλαβε!
 
Για τον Νταμπίζα ούτε λόγος…
 
Οκ, that’s enough όμως!
Όλοι έχουν τη δική τους ευθύνη για αυτό το έκτρωμα που βλέπαμε φέτος άλλα γυρνάμε σελίδα.
 
Ως νέα διοίκηση ο κ.Τζιωνής, άπειρη, ανέλαβε να οδηγήσει το καράβι μας που μπάζει από παντού και μπράβο. Ρίσκαραν με το σωστό τρόπο κατά την άποψη μου και απέτυχαν.
Λέω πιο πάνω με το σωστό τρόπο γιατί ως άπειροι που ήταν έδωσαν την μπάλα σε κάποιο πιο έμπειρο με παραστάσεις από ποδόσφαιρο τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και από τεχνικής πλευράς. Δεν ήθελαν να περπατάνε ξυπόλητοι στα αγκάθια και σωστά έκαναν. Στη θέση του Νταμπίζα μπορεί να ήταν ο οποιοσδήποτε άλλος και πάλι να είχαμε αποτύχει. Το ρίσκο ήταν ρίσκο από την αρχή!
 
Απέτυχε το project άλλα το σημαντικότερο είναι πως βλέπεις τοποθετήσεις δημόσια από τη διοίκηση πως η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι το στόχο.
Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος που είναι απόλυτα θετική γιατί σκεφτείτε να έδιναν παραίτηση που θα ήμασταν.
Αντίθετα αρχίζει μια νέα προσπάθεια που φαινομενικά έχει πιο στέραιες βάσεις καθώς η διοίκηση είναι πιο έμπειρη φέτος.
 
Πιστεύω έπαθαν και έμαθαν. Πιστεύω και πρέπει να βγουν και να πουν όταν πρέπει πως πάμε για Double και οχι μόνο να το πουν αλλά να το πιστέψουν αυτό οι ίδιοι που είναι εκεί και με τη σειρά τους να μεταφερθεί σε όλο το οικοδόμημα της ομάδας πως η ισοπαλία ισούται με ήττα γιατί είμαστε η Ομόνοια.
 
Τέρμα τα μοιρολόγια και τα περσινά-προπέρσινα για στόχους Ευρώπης και τετράδας κτλ.
 
Ότι έγινε-έγινε, ήταν αρκετά για να τα τραβάμε πιο κάτω και να γίνονται μέρος της ιστορίας μας. 
 
That’s Enough!
Πάμε για μια νέα αρχή και αφήνουμε τα μοιρολόγια πίσω!
Autoremarketing

Bet on Alfa