ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ"Άσφαιρο" το ματς στο Άνφιλντ, κόντρα στις προβλέψεις!

“Άσφαιρο” το ματς στο Άνφιλντ, κόντρα στις προβλέψεις!

Σε ένα ματς στο οποίο οι περισσότεροι περίμεναν βροχή από γκολ, Λίβερπουλ και Μπάγερν δεν έβαλαν ούτε ένα και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο ενόψει του επαναληπτικού στην Γερμανία. Πιο επιθετική και με περισσότερες φάσεις η ομάδα του Κλοπ, πολύ σοβαρή στην άμυνα εκείνη του Κόβατς και όλα θα… γίνουν στη ρεβάνς στην Allianz Arena του Μονάχου, στην οποία δεν θα παίξει ο Κίμιχ. Τα 100 ματς στην Ευρώπη με τους Βαυαρούς έφτασε ο Φρανκ Ριμπερί, ενώ αυτό ήταν το πρώτο clean-sheet για την Μπάγερν μέσα στο 2019.

Bet on Alfa

Αν και τα προβλήματα στην άμυνα της Λίβερπουλ έδωσαν την ευκαιρία στην Μπάγερν να έχει κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, οι Reds ήταν η καλύτερη ομάδα. Στο 13′ ο Γκνάμπρι γύρισε και ο Μάτιπ προσπάθησε για αυτογκόλ αλλά τον έσωσε ο Αλισον και στο 16′ ύστερα από αποτυχημένη προσπάθεια των γηπεδούχων για παιχνίδι από την άμυνα οι Βαυαροί πήραν αλλά το αριστερό του Κομάν πήγε στα πλαϊνά δίχτυα. Μετά το πρώτο τέταρτο η ομάδα του Κλοπ ανέβηκε αισθητά και ίσως άξιζε να έχει βάλει ένα γκολ.

Στο 24′ ύστερα από γέμισμα του Αρνολντ η κεφαλιά του Σαλάχ πέρασε έξω και στο 33′ ο Μανέ είδε την μπάλα να βρίσκεται στα πόδια του και ο ίδιος να είναι φάτσα με το γκολ, όμως το τελείωμά του με το αριστερό ήταν απογοητευτικό και πέρασε έξω. Στο 41′ χάθηκε η τελευταία ευκαιρία των πρώτων 45′ για την Λίβερπουλ, όταν ο Σαλάχ έκανε εκπληκτική ενέργεια και πάσα με τακουνάκι, ο Φιρμίνο έδωσε στον Μάτιπ αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο.

 Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις δεν ήταν τόσες πολλές, με την Λίβερπουλ να παραμένει ένα κλικ πιο μπροστά αλλά να μην μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μπάγερν. Το αριστερό του Γκνάμπρι πέρασε άουτ (59′), η κούρσα του Αρνολντ δεν έβγαλε σε κάτι (62′) και παρά την κατοχή και την κυκλοφορία των Reds, μεγάλη φάση δεν γινόταν. Στο 68′ ο Κίμιχ πήρε την μπουκιά από το στόμα του Μανέ πριν εκτελέσει και το ματς κύλησε πολύ φυσιολογικά μέχρι το τέλος για το 0-0 με το σουτ του Χάμες άουτ στο 79′ να είναι η τελευταία φάση.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Αλισον, Αρνολντ, Μάτιπ, Φαμπίνιο, Ρόμπετσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (76′ Μίλνερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (76′ Οριζί).

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Ζίλε, Χούμελς, Αλάμπα, Κίμιχ, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Χάμες (88′ Ρενάτο Σάντσες), Γκνάμπρι (91′ Ραφίνια), Κομάν (81′ Ριμπερί), Λεβαντόβσκι.

Autoremarketing

Bet on Alfa