ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈδειξε διάθεση και κέρδισε

Έδειξε διάθεση και κέρδισε

Η ομάδα μας κέρδισε πριν από λίγο την Νέα Σαλαμίνα με 1-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Γ. Σ. Ζ.

Bet on Alfa

Η ΟΜONOIA το πρώτο 25λεπτο δεν πατούσε καλά στο γήπεδο και αυτό είχε αποτέλεσμα η Νέα Σαλαμίνα να έχει. Την πρωτοβουλία των κινήσεων στο γήπεδο. Παρόλα αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το διάστημα.

Στην συνέχεια η ομάδα μας κυριάρχησε και κατάφερε να κλείσει την Νέα Σαλαμίνα στα καρέ της. Με κινητήριους μοχλούς τους Χριστοφη και Αντονια η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε πολύ καλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά οι επιθετικοί της ομάδας μας δεν κατάφεραν να βρούνε στόχο με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.Ε

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο 41 όταν ο Λόπες με εξουδετερωμένο τον Βεσελόφσκι προ κενής εστίας έκανε το σουτ όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ αφού μπήκε στην πορεία της μπάλας παίχτης της Νέας Σαλαμίνας και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο β μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καταιγιστική, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει ένα τέρμα στο 51ο λεπτό, όταν ο Χριστοφη έπιασε το σουτ η μπάλα κτύπησε στον Φραγκέσκου και κατέληξε στα δίχτυα.

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα ειδικά μετά το 25λεπτο κρίνεται πολύ θετική.

Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν διάθεση και θέληση και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και την καλή εμφάνιση.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Ντομίνγκεζ, Γκολομπάρτ, Φραγκέσκου, Παύλου, Μαργκάσα (80′ Λεμέσιος), Κωστή, Τιάγκο, Κορέια, Ελουντού, Κίνγκσλει

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μεχίας, Βύντρα, Πρσε, Κούσουλος, Λόπες, Ενρίκε, Σοάρες, Μόντες (83′ Εντρένα), Αντόνια (64′ Ζίβετς), Ραμίρες, Χριστοφή (71′ Τζαίλσον)

Autoremarketing

Bet on Alfa