ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈκανε άλμα, μείωσε τη διαφορά!

Έκανε άλμα, μείωσε τη διαφορά!

Το ζητούμενο ήταν η νίκη και η Ομόνοια την πήρε με 2-0 απέναντι στην Ανόρθωση. Με καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και με έξυπνη τακτική και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο (πέρα από το δοκάρι στο 70’), έφθασε σε μια δίκαια και πανάξια νίκη. Επιτυχία που της επέτρεψε να περάσει στην τέταρτη θέση μετά από πολύ καιρό αλλά να μειώσει και τη διαφορά στους 5 βαθμούς από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Σημαντική εξέλιξη και από πλευράς ψυχολογίας αφού για την Ομόνοια θα ακολουθήσουν ακόμη 8 τελικοί, όπως τόνισε και ο Ιωακείμ στη συνέντευξη Τύπου και καλείται να είναι σε καλή κατάσταση από κάθε άποψη.
Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού την προσεχή βδομάδα υπάρχει διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων, η Ομόνοια αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρης. Θα επανέλθουν οι Άρνασον, Κωνσταντινίδης και Φλορέσκου. Ως γνωστόν, στις 2 Απριλίου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο άδειο και πάλι ΓΣΠ, στοχεύοντας σε άλλη μια νίκη και διατήρηση του αήττητου στα πλέι οφ. Θα είναι άλλο ένα βήμα προς τον στόχο, την έξοδο στην Ευρώπη.
Παράλληλα τις προσεχείς μέρες θα έχουν και εξέλιξη στο κεφάλαιο «νέος προπονητής». Στην αυριανή συνεδρία θα συζητηθεί το θέμα και τις αμέσως επόμενες 2-3 μέρες λογικά θα προκύψει και το νέο αφεντικό της τεχνικής ηγεσίας. Άλλωστε θα είναι σημαντικό να έχει κάποιες μέρες μπροστά του, προετοιμάζοντας την ομάδα για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Βεβαίως, εκεί θα είναι ο Άκης Ιωακείμ που συνέβαλε τα μέγιστα το προηγούμενο διάστημα, έχοντας απολογισμό 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa