ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈνας (Ζίβετς) έξω, ένας (Ατζαγκούν) μέσα

Ένας (Ζίβετς) έξω, ένας (Ατζαγκούν) μέσα

Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Σάσα Ζίβετς απέναντι στην Ανόρθωση (αντικαταστάθηκε στο 28’ λόγω τραυματισμού) ήταν πολύ θετικός. Είχε καλές ενέργειες και έδειξε ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Την ίδια ώρα, όμως, είναι και γκαντέμης. Αν θέλετε, επιρρεπής στους τραυματισμούς. Τέθηκε εκ νέου νοκ άουτ. Δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα και αυτή τον στερείται.

Bet on Alfa

Ο Σλοβένος εξτρέμ θα περάσει σήμερα από MRI για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που αποκόμισε και φαίνεται να είναι στο γόνατο. Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το προσεχές ματς με την ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, ο Ατζαγκούν ετοιμάζεται για επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Νιγηριανός αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων και να θέσει εαυτόν στην τεχνική ηγεσία. Είναι μια πολύτιμη μονάδα και έδειξε πως είναι σε θέση να συμβάλει στην ταχύτητα και τη δημιουργία του παιχνιδιού της Ομόνοιας.

Η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ άρχισε σήμερα. Δεν υπολογίζονται οι Λόρα, Χριστοφή, Εντρένα και απ’ ότι φαίνεται ο Ζίβετς.

Autoremarketing

Bet on Alfa