ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈνα ημίχρονο μπροστά της για να πάρει την πρόκριση...

Ένα ημίχρονο μπροστά της για να πάρει την πρόκριση (A’ ημίχρονο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει από τον Απόλλωνα με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Τσίρειο Στάδιο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τραγική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα και πάλι στο 25λέπτο να βρεθεί πίσω με 2-0 με δύο τραγικά λάθη της άμυνας μας. 

Bet on Alfa

Η ομάδα μας ούτε μετά τα δύο γκολ του Απόλλωνα έδειχνε να τα έχει χαμένα όμως ήρθε μια φάση στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημίχρονου που αλλάζει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα ο Κλέϊτον ανατράπηκε από τον Ρομπέρς εντός περιοχής και ο Λεόντιος Τράττος καταλόγησε το πέναλτι και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Το πέναλτι μετουσίωσε το πέναλτι σε γκολ ο Σέρινταν και έβαλε την ομάδα μας ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ποδοσφαιριστή παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο έχει μπροστά της 45 λεπτά για να πάρει την πρόκριση. 

Με τίποτα άλλο δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι!

Απόλλων: Βάλε, Σέρτζιο, Βινίσιους, Ρομπέρζ, Γκόμες (43′ Βασιλείου), Σακέτι, Χάμπος, Ντα Σίλβα, Σαρδινέρο, Πέδρο, Μαγκλίτσα

ΟΜΟΝΟΙΑ: Κρέσιτς, Καρλίτος, Βύντρα, Σοϊλέδης, Παναγιώτου, Μαργκάσα, Μπρέβελντ, Κλέιτον, Σέρινταν, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊαρ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa