ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτοιμος ο Ματ, κρίνεται του Μόντες

Έτοιμος ο Ματ, κρίνεται του Μόντες

Με μια γεμάτη βδομάδα από προπονήσεις, ακολουθώντας το πλήρες πρόγραμμα, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ παρουσιάζεται πανέτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Ο Άγγλος επιθετικός το θέλει πολύ, «διψά» για μπάλα και παρουσιάζεται έτοιμος να πάρει το όπλο του και να αρχίσει να «πυροβολεί» τις αντίπαλες εστίες, σε μια σεζόν που δεν ήταν η καλύτερή του. Νιώθει, όμως, δυνατός και σε θέση να βοηθήσει απ’ εδώ και στο εξής την Ομόνοια για να κερδίσει θέση στην εξάδα.

Bet on Alfa

Η παρουσία του έμπειρου επιθετικού στο αρχικό σχήμα στο αυριανό ματς με τη Δόξα, εξαρτάται αποκλειστικά από τον Αναστασίου. Εφόσον ο προπονητής κρίνει πως, ο Ματ είναι σε θέση να βοηθήσει παρά την αποχή του, τότε θα τον ρίξει στον αγώνα. Ίσως αυτό κριθεί και από τη θέση του ιατρικού τιμ.

Την ίδια ώρα, στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα κριθεί η παρουσία τους Κρις Μόντες στην αποστολή. Οι πιθανότητες είναι περιορισμένες, όμως τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να αποκλειστεί η παρουσία του στην αποστολή. Όσον αφορά στους υπόλοιπους, πέρα των μόνιμα απόντων Χριστοφή και Εντρένα, ως γνωστόν, δεν υπολογίζεται και ο Ατζαγκούν. Έτοιμοι είναι οι Ραμίρες και Κατελάρης. Το κενό του Ατζαγκούν εκτός απροόπτου θα καλύψει ο Λοέ, με τον Γκόμεθ να μετακινείται πιο μπροστά. Αν θα προκύψουν περαιτέρω αλλαγές, αυτές ενδέχεται να αφορούν στην κορυφή της επίθεσης με τον Ματ αντί του Ραμίρες, ενώ υποψηφιότητα για το αριστερό άκρο της άμυνας θέτει και ο Μανρίκε.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa