ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτσι θα καλυφτεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός...

Έτσι θα καλυφτεί το κενό που αφήνει ο τραυματισμός του Μίκου…

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκου ο οποίος υπέστη ρήξη μινίσκου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα,αφού θα υποβληθεί σε επέμβαση, ο Χένινγκ Μπέργκ θα πρέπει να κοιτάξει τις εναλλακτικές του λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Bet on Alfa

Πέραν του Ματ Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας μας στο ρόστερ υπάρχει και η λύση του νεαρού Ανδρόνικου Κακουλή του οποίου η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της επίθεσης.

Επίσης σε αυτή την θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Δημήτρης Χριστοφή ενώ λύσεις μπορεί να δώσει και ο Ορτέγκα, ο οποίος στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, δοκιμάστηκε σε αυτή την θέση.

Ο δρόμος του φετινού πρωταθλήματος είναι μακρύς και είναι βέβαιο πως την πορεία θα προκύψουν κι άλλα απρόοπτα όπως αυτό του Μίκου.

Το στοίχημα είναι να βρούμε σαν ομάδα τον τρόπο να καλύψουμε  τους όποιους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών ή απουσίες τους λόγω τιμωριών, έτσι ώστε να έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Αν το καταφέρουμε αυτό, τότε σημαίνει ότι έγινε καλή δουλειά το περασμένο καλακαίρι στον προγραμματισμό και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ελπίζει.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa