ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει δρόμο να διανύσει...

Έχει δρόμο να διανύσει…

Τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Μετά την εξέλιξη με τον Ρόη Πογιατζή, που απέσυρε την πρότασή του, άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για ανάληψη της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Σταύρο Παπασταύρου. Απομένει να αποφασίσει αρχικά η Καταστατική και ακολούθως η Γενική Συνέλευση στις 29 Μαΐου.

Bet on Alfa


Εφόσον πάρει την έγκριση το Δ.Σ. για να υλοποιήσει την πρόταση Παπασταύρου, από την επόμενη μέρα ο επενδυτής θα έχει μπόλικη δουλειά. Γιατί, δεν είναι απλώς να περάσει στα χέρια του το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά να υλοποιήσει πολλά πράγματα που είναι σε εκκρεμότητα. Είτε αυτά αφορούν υποχρεώσεις είτε στελέχωση της εταιρείας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Αυτό που έχει σημασία είναι, η Ομόνοια να καταστεί σταδιακά ένας υγιής οργανισμός. Να καταστεί ένα ελκυστικός προορισμός για ικανούς ποδοσφαιριστές, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Ο δρόμος προς τη δόξα είναι μακρύς και η Ομόνοια θα πρέπει να τον διανύσει με υπομονή και αποφασιστικότητα. Με σωστές επιλογές σε καίρια πόστα και σωστές κινήσεις.

Παράλληλα, στόχος θα πρέπει να είναι η ενότητα. Σαφώς και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια αφού όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Ίσως για πρώτη φορά να έχει διασπαστεί τόσο και οι κινήσεις που θα ενώσουν, είναι επιβεβλημένες. Μια απ’ αυτές θα είναι η καλή πορεία της ομάδας, να επανέλθει το συντομότερο ως πρωταγωνίστρια.

Autoremarketing

Bet on Alfa