ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει ποιότητα, ξεδιπλώνεται με ταχύτητα

Έχει ποιότητα, ξεδιπλώνεται με ταχύτητα

Ποιοτικές μετεγγραφές υλοποίησε η Ομόνοια στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Η Ομάδα Προγραμματισμού αφού το έψαξε αρκετά, πιστεύει ότι έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ποδοσφαιριστών. Σε κάποιες περιπτώσεις κατακρίθηκε για καθυστέρηση, όμως τα μέλη της Ομάδας εάν δεν ήταν σίγουρα για την κάθε επιλογή δεν έπαιρναν την απόφαση.

Bet on Alfa

Αυτό που κρατάμε από την εικόνα της Ομόνοιας στα φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο είναι ότι, στην μεσοεπιθετική γραμμή πέρα από ποιότητα έχει και ταχύτητα. Ποδοσφαιριστές που ξεδιπλώνονται με την πρώτη όταν η ομάδα έχει την μπάλα στην κατοχή της και γίνονται επικίνδυνοι, είτε παίζοντας κάθετα είτε από τα πλάγια. Οι Έζρα, Μποτεάκ και Ορτέγα, συνοδεύονται από εξαιρετική τεχνική κατάρτιση αλλά είναι και γρήγοροι με την μπάλα στα πόδια τους.

Αυτό που απαιτεί ο Μπεργκ από τους ποδοσφαιριστές του είναι, να έχουν γρήγορη αντίληψη στο παιχνίδι τους, να βλέπουν γήπεδο και με 2-3 μπαλιές να βρίσκονται στην αντίπαλη περιοχή. Ο Νορβηγός προπονητής θέλει την ομάδα του να παίζει γρήγορα, χωρίς χρονοτριβή στο παιχνίδι της και οι ποδοσφαιριστές του να είναι αποφασιστικοί στις ενέργειές τους. Σαφώς και με το πέρασμα του χρόνου και κυρίως αποκτώντας ομοιογένεια, η Ομόνοια θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τα στοιχεία που ζητά ο Μπεργκ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι σήμερα.

Autoremarketing

Bet on Alfa