ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈχει το προβάδισμα να το διαχειριστεί σωστά (Α' ημίχρονο)

Έχει το προβάδισμα να το διαχειριστεί σωστά (Α’ ημίχρονο)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προηγείται της Ανόρθωσης με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο του  αγώνα στο Γ.Σ.Π για την 2η αγωνιστική των Play-Off.

Bet on Alfa

H ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 25λέπτο είχε την πλήρη υπεροχή, παίζοντας κατα διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ.

Στην συνέχεια η Ανόρθωση ‘έκλεψε κάποια μέτρα και προσπάθησε να βρει διώδους προς την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα μας.

Σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό  η ομάδα μας κατάφερε σε μια ιδανική αντεπίθεση κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Χριστοφή έκανε ακόμα μια από τις γνωστές του κούρσες από δεξιά και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος με τακουνάκι άνοιξει το σκορ.

Τα επόμενα δέκα λεπτά δεν υπήρξε κάτι το άξιολογο και έτσι το ημίχρονο έληξε με την ομάδα μας να προηγείται με 1-0. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα της και να πάρει τη νίκη όπου θα της δώσει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτή στον βαθμολογικό πίνακα.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Δημητρίου, Βύντρα, Καρλίτος, Σοϊλέδης, Μαργκάσα, Μπρέβελντ, Κλέιτον, Χριστοφή, Αζίζ, Ντάρμπισαϊαρ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Σιβού, Γκιγιέρμε, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Κολούνγκα (38′ Καλδερόν), Ολιβέιρα, Καμπρέρα, Άλβες 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa