ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΊσως δούμε τον Χριστοφή στην αποστολή!

Ίσως δούμε τον Χριστοφή στην αποστολή!

Στις 25 Νοεμβρίου 2018 ο Δημήτρης Χριστοφή κατέγραψε την τελευταία παρουσία του στην τρέχουσα σεζόν. Ήταν στον αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (1-1), όταν πέρασε στον αγώνα στο 81ο λεπτό και αγωνίστηκε περίπου ένα 10λεπτο. Ακολούθως, προχώρησε σε επέμβαση που τον κράτησε όλο αυτό το διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Bet on Alfa

Πέρασαν πεντέμισι μήνες και ο διεθνής άσος το τελευταίο διάστημα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ, παρόλο που φαντάζει δύσκολο να αγωνιστεί. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος η τεχνική ηγεσία να ρισκάρει παρουσία του αφού τα τελευταία δύο ματς δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Χριστοφή θα θελήσει να παρουσιαστεί πλήρως έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα. Να κάνει καλή προετοιμασία και να βοηθήσει την ομάδα στο νέο ξεκίνημα. Αποτελεί μια σπουδαία μονάδα και εφόσον είναι απόλυτα υγιείς, μπορεί να βοηθήσει. Ο Αναστασίου, όπως και ο Λάρκου, στηρίζει πολλά στην ετοιμότητα και τις δυνατότητες του διεθνούς άσου.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Δεν υπολογίζονται οι Παναγή, Τζιωνής, Ζίβετς και Ατζαγκούν. Ο Αναστασίου ενδέχεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μόντες αντί του Ατζαγκούν. Είναι και ο Κατελάρης μια επιλογή, ενώ είναι πιθανό ένας εκ των Ντάρμπισαϊρ ή Ραμίρες να μείνει στον πάγκο, να αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ ο Μαυρίας και πίσω του να επανέλθει ο Μότα.

Autoremarketing

Bet on Alfa