ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑίτημα της Ατλέτικο Νασιονάλ να δοθεί το Κόπα Σουδαμερικάνα...

Αίτημα της Ατλέτικο Νασιονάλ να δοθεί το Κόπα Σουδαμερικάνα στην Σαπεκοένσε!

Με αίτημά της στην CONMEBOL η Ατλέτικο Νασιονάλ ζητά να δοθεί το τρόπαιο του Κόπα Σουδαμερικάνα στην Σαπεκοένσε.

Bet on Alfa

Η Βραζιλία θρηνεί, μαζί της όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Μια ομάδα ξεκληρίστηκε, μια χώρα βυθίστηκε στο πένθος. Στο απόγειο της δόξας της η Σαπεκοένσε ταξίδευε στην Κολομβία για τον πρώτο τελικό του Κόπα Σουδαμερικάνα κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

Οι δύο τελικοί δεν θα διεξαχθούν μετά την συντριβή του αεροπλάνου που μετέφερε την βραζιλιάνικη ομάδα. Η CONMEBOL αποφάσισε να ματαιώσει τις δύο αναμετρήσεις, ωστόσο οι Κολομβιανοί ζητούν να γίνει απονομή του τίτλου. Ζητούν αυτός να δοθεί στην Σαπεκοένσε, να τιμηθεί και με αυτόν τον τρόπο η μνήμη των θυμάτων, των ποδοσφαιριστών που βρισκόταν δύο βήματα πριν από την πιο μεγάλη στιγμή της ιστορίας της.

Ζητούν, επίσης, το χρηματικό έπαθλο που δίνεται ως πριμ στην ομάδα που κατακτά το Κόπα Σουδαμερικάνα να δοθεί στις οικογένειες των θυμάτων.

Το αίτημα της Ατλέτικο Νασιονάλ δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη Συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο πρόκειται για κίνηση εξαιρετικά σημαντική καθώς η ομάδα της Κολομβίας μπορεί να έχει κατακτήσει δύο φορές το Κόπα Λιμπερταδόρες, ωστόσο σε έξι παρουσίες της στο Κόπα Σουδαμερικάνα έχει ηττηθεί σε δύο τελικούς…

Πηγή:www.sdna.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa