ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑγιεσταράν :«Υπήρχε μία περίπτωση να έρθω στην Κύπρο, αλλά...

Αγιεσταράν :«Υπήρχε μία περίπτωση να έρθω στην Κύπρο, αλλά δεν εξετάζω πλέον αυτό το ενδεχόμενο»

Ο Πάκο Αγιεσταράν μίλησε στο Balla. com. cy και σχολιάσε τις πληροφορίες πως είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Υπήρχε μία περίπτωση να έρθω στην Κύπρο, αλλά δεν εξετάζω πλέον αυτό το ενδεχόμενο, είμαι πολύ κοντά σε μία μεξικάνικη ομάδα, μέσα στο επόμενο διήμερο θα έχει οριστικοποιηθεί αυτό και θα πάω στο Μεξικό. Μου είχαν πει για μία κυπριακή ομάδα, δεν θα ήθελα να πω αν ήταν η Ομόνοια ή άλλη, γιατί το θέμα δεν προχώρησε και νομίζω πως δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα από τη στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία. Εγώ μίλησα με Άγγλο μεσάζοντα, όχι απ’ ευθείας με την ομάδα αυτή», μας είπε αρχικά ο Πάκο Αγιεσταράν.

Σε ερώτηση αν ήρθε σε επαφή με τον Άνχελ Γκόμεθ που προβάλλει ως το φαβορί να αναλάβει τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, ο Πάκο Αγιεσταράν επέμεινε πως τις επαφές τις έκανε Άγγλος μεσάζων.

Τον ρωτήσαμε γιατί δεν προχώρησε η περίπτωση με την κυπριακή ομάδα και αν δεν τον ενδιέφερε να έρθει στην Κύπρο. Ιδού η απάντηση του Ισπανού τεχνικού: «Όχι, δεν είναι πως δεν ήθελα, ήμουν ανοιχτός. Στην αρχή φάνηκε να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αυτή την ομάδα. Είχα και άλλες βολιδοσκοπήσεις, όμως, κι έψαχνα το καλύτερο δυνατό. Ρώτησα κάποια επιπλέον πράγματα για το πλάνο, γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό τι πλάνο έχει μία ομάδα, τι προοπτικές έχει, αν έχει ένα πλάνο που να μπορεί να φέρει επιτυχίες. Περνούσαν οι μέρες, αλλά ήθελα να αποφασίσω σύντομα για την επόμενη ομάδα μου, ήρθε η πρόταση από το Μεξικό, το πρότζεκτ ήταν καλό και αποφάσισα να πάω στο Μεξικό».

Autoremarketing

Bet on Alfa