ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑγουέρο, Ντε Μπρόινε και... εύκολα την Λέστερ η Σίτι...

Αγουέρο, Ντε Μπρόινε και… εύκολα την Λέστερ η Σίτι (vid)

O Αγουέρο έκανε καρέ γκολ, ο Ντε Μπρόινε χατ-τρικ με ασίστ και η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε χαλαρά την Λέστερ στο Etihad συνεχίζοντας τον καλπασμό προς τον τίτλο (5-1).

Bet on Alfa

Μια ακόμα μέρα στη δουλειά για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που νίκησε 5-1 την Λέστερ μπροστά σε 54.000 θεατές, επέστρεψε στις νίκες φτάνοντας τις 13 σερί εντός έδρας και τη διαφορά από την Γιουνάιτεντ στους 16 βαθμούς. Για τους Citizens έδωσε τρεις ασίστ σε ένα ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Ντε Μπρόινε, ενώ ο Κουν Αγουέρο πέτυχε χατ-τρικ και για 5η διαχοδική σεζόν έφτασε τα 25+ σε όλες τις διοργανώσεις. Πρώτος παίκτης ever που σκοράρει σε βάρος του top-6 στο Νησί έγινε ο Τζέιμι Βάρντι, που ισοφάρισε στο πρώτο μέρος.

Μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ όταν η σέντρα του Ντε Μπρόινε από δεξιά πέρασε απ’ όλη την άμυνα της Λέστερ και από κοντά ο Στέρλινγκ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, όμως έφτανε ένα λάθος στην Λέστερ για να ισοφαρίσει. Ο Οταμέντι το έκανε στο 24′ και ο Βάρντι νίκησε πόλυ εύκολα στο ένας εναντίον ενός τον Λαπόρτ και με τελείωμα που κόντραρε τον Εντερσον για το 1-1. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαζε, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να ελέγχει τον ρυθμό και να έχει κατοχή και στο 29′ τριπλή καλή στιγμή με Μπερνάρντο, Γουόκερ, Φερναντίνιο, ενώ στο 41′ ο Στέρλινγκ πέρασε τον Σμάιχελ αλλά βρέθηκε πλάγια και το πρώτο μέρος έφυγε με το σκορ στο 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ήταν όλα… Αγουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έβαλε τέσσερα γκολ και έγινε ο 4ος στην ιστορία της Premier League που φτάνει τα 20+ γκολ σε 4 σερί σεζόν [Σίρερ, Ανρί, Κέιν]. Στο 48′ ο Ντε Μπρόινε από αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα, ο Μαγκουάιρ κοιμήθηκε ίσως κανονικά και ο Κουν σε κενή εστία το 2-1. Στο 53′ πάλι ο Βέλγος βρήκε τον Αγουέρο μέσα στην περιοχή για το 3-1 το οποίο καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση νίκη για την Σίτι. Στο 77′ ο Σμάιχελ θέλησε να παίξει με τα πόδια και έδωσε και αυτός μια ασίστ στον Αγουέρο, ο οποίος τον νίκησε με εξαιρετική λόμπα για το 4-1 και έφτασε στο καρέ των γκολ στο 90′ με δυνατό σουτ οριζόντιο και μέσα για τον τελικό 5-1.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ζίντσενκο (64′ Ντανίλο), Λαπόρτ, Οταμέντι (81′ Στόουνς), Γουόκερ, Φερναντίνιο (80′ Φόντεν), Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Λέστερ (Κλοντ Πιέλ): Σμάιχελ, Φουχς, Μαγκουάιρ, Ντράγκοβιτς, Τσίλγουελ (62′ Ιεανάτσο), Ολμπράιτον, Ντιντί, Τζέιμς, Αντριέν Σίλβα (46′ Σίμπσον), Ντιαμπατέ (62′ Μαχρέζ), Βάρντι.

Autoremarketing

Bet on Alfa