ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΟΔΗΛΑΣΙΑΑγώνας Ποδηλασιας Δρόμου Κυπέλλου Ανάβαση Σταυροβουνίου

Αγώνας Ποδηλασιας Δρόμου Κυπέλλου Ανάβαση Σταυροβουνίου

Στον χθεσινό Αγώνα Κυπέλλου Ανάβαση Σταυροβουνίου με ατομική χρονομέτρηση αγωνίστηκε η ομάδα μας με δυο αθλητές μας να ανεβαίνουν βάθρο .
Οι αθλητές μας που ανέβηκαν βάθρο είναι Ο Sukrun Gunsoy στην κατηγορία Μάστερ 2 και η Δήμητρα Κουκουμά 1η θέση στην κατηγορία Κορασίδων.

Bet on Alfa

Τα αποτελέσματα για τους υπόλοιπους αθλητές θα ανακοινωθούν επίσημα τις επόμενες μέρες από την Κ.Ο.Π.Ο. Σημαντικό για την ομάδα μας είναι ότι αρκετοί αθλητές μας πλασάρονται στην πρώτη δεκάδα σε κάθε αγώνα ασχέτως αν δεν ανεβαίνουν στο βάθρο κερδίζουν βαθμούς τόσο σε ατομικό επίπεδο τόσο σε ομαδικό .

Το κύπελλο Ποδηλασίας κρίνετε σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο από τους βαθμούς που παίρνουν οι αθλητές ανάλογα με την κατάταξη τους στους αγώνες του κυπέλλου .
Ανάλογα με τους βαθμούς που θα συλλέγουν οι αθλητές/τριες θα αναδεικνύονται οι Κυπελλούχοι κάθε κατηγορίας.

Στο τέλος της διοργάνωσης υπολογίζονται οι βαθμοί που μάζεψαν οι αθλητές και αναδεικνύετε ο κυπελλούχος κάθε κατηγορίας και Όσον αφορά την ομαδική κατάταξη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου υπολογίζονται οι βαθμοί των πέντε καλύτερων αθλητών κάθε Σωματείου ανεξαρτήτως αν είναι Άνδρες, Έφηβοι, Παίδες ή Πανπαίδες αθλητές για την Κατηγορία «Ομαδικό Ανδρών Ελίτ».

Το εκπληκτικό με την ομάδα ποδηλασίας μας είναι η ομαδικότητα που εκπέμπει παρόλο που το άθλημα της ποδηλασίας χαρακτηρίζετε σαν μοναχικό ,χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από τον σημερινό αγώνα στην εκκίνηση του Μιχάλη Θεοχάρους με όλη την ομάδα να τον παροτρύνει κάτι φυσικά που έγινε με όλους τους αθλητές μας .

Αξιοσημείωτο επίσης και το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα οι αθλητές μας παρά την κούραση τους επισκεφτήκαν στο σπίτι του τον Αντρέα Πετρίδη που είναι παροπλισμένος μετά το ατύχημα που είχε στον περασμένο αγώνα και του ευχήθηκαν για τα γενέθλια του και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην αγωνιστική δράση .

Ο Αντρέας μετά από επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στον ώμο υπολογίζετε να είναι παρών στους αγώνες Πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας γρήγορη ανάρρωση στον Αντρέα και νέα αρχή με νέες επιτυχίες.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.

Autoremarketing

Bet on Alfa