ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ | Τιμή στην πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ U15, πριν...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ | Τιμή στην πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ U15, πριν την έναρξη του ΟΜΟΝΟΙΑ – Απόλλων!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα τιμήσει την πρωταθλήτρια OMONOIA U15, πριν την έναρξη του αγώνα της αντρικής ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Μαΐου, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 19:00. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωσή του, καθώς διατηρεί 13 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ. Οι “πράσινοι” καταγράφουν εντυπωσιακή πορεία. Παραμένουν αήττητοι, μετρώντας 30 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Διατηρούν την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος, με συντελεστή τερμάτων 167-11. Σκοράρουν κατά μέσο όρο σχεδόν πέντε γκολ ανά παιχνίδι και δέχονται 0.3 γκολ ανά παιχνίδι. Έχουν συγκεντρώσει 94 βαθμούς και είναι πιθανό μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, να σπάσουν το φράγμα των 100.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αρκετοί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της αντίστοιχης εθνικής ομάδας Κύπρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa