ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑΚΑΔΗΜΙΑ | Τέσσερις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ | Τέσσερις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων

Τέσσερις νίκες και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τις προηγούμενες μέρες.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 συνέχισε την ανοδική της πορεία πετυχαίνοντας δεύτερη συνεχόμενη νίκη με 2-0, απέναντι στη Δόξα. Η ομάδα του Μάριου Νικολάου μετρά επτά βαθμούς σε τέσσερα ματς και βρίσκεται στην 6η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγώνων έχει το απόλυτο. Αυτή τη βδομάδα επικράτησε με 3-0 της Δόξας. Η ομάδα του Γιώργου Ιωάννου ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα στη κορυφή, έχοντας δώδεκα βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, αφού έχασε με 3-1 από τη Δόξα. Οι “πράσινοι” είναι στην 14η θέση, έχοντας τρεις βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 πέτυχε σπουδαίο διπλό με 1-4 απέναντι στη Δόξα. Η ομάδα του Χάρη Καλλικά, έχει μέχρι τώρα απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία, με ένα αγώνα λιγότερο. Για την ώρα βρίσκεται στην 5η θέση, με επτά βαθμούς.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει αλάνθαστη την πορεία της. Οι «πράσινοι» πέτυχαν το δύο στα δύο, αφού επιβλήθηκαν με 4-0 του Άρη. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες στην κορυφή έχοντας έξι βαθμούς.

Autoremarketing

Bet on Alfa