ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλάζει επίπεδο… καθρέφτης το γήπεδο

Αλλάζει επίπεδο… καθρέφτης το γήπεδο

Αλλαγές πολλές στην Ομόνοια της νέας εποχής. Είναι ξεκάθαρο πως, έγινε και γίνεται συνεχώς μια προσπάθεια ο σύλλογος και η ομάδα να εισέλθουν σε πλήρη επαγγελματισμό. Αυτό είναι κάτι που φάνταζε αναγκαίο, εάν θέλει η Ομόνοια να επιστρέψει ως πρωταγωνίστρια.

Bet on Alfa

Πολλά άτομα στελεχώνουν την ομάδα, θα την υποστηρίξουν, με στόχο να δημιουργηθεί κάτι καλό και να είναι σε θέση να φθάσει ψηλά. Πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στο ρόστερ, κι αν κρίνουμε από την περσινή παρουσία της ομάδας, ήταν αναγκαίες. Επιβάλλεται να αλλάξει επίπεδο, να ανεβάσει την ποιότητά της και να παίξει μπάλα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας της.

Οι πολλές αλλαγές και ο επαγγελματισμός που επιχειρείται από την εταιρεία, θα έχει θετικό αντίκτυπο εάν η ομάδα κάνει καλή πορεία και είναι πρωταγωνίστρια. Γιατί, κακά τα ψέματα, όσες αλλαγές κι αν γίνουν, όσα λεφτά κι αν ξοδευτούν, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Γι’ αυτό και η ομάδα καλείται να δικαιώσει αυτούς που δουλεύουν και θα δουλεύουν καθημερινά, παρέχοντάς της κάθε στήριξη.

Μεγάλο μερίδιο σ’ αυτή την νέα αρχή που επιχειρείται, για να πετύχει η Ομόνοια, θα έχει και ο Άνχελ Γκόμεθ. Γιατί, στο πρόσωπό του ο Παπασταύρου εμπιστεύθηκε τον άνθρωπο που θα δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο. Εάν, λοιπόν, οι επιλογές προπονητή και ποδοσφαιριστών δεν είναι αυτές που προσδοκούσε και η ομάδα δεν έχει την πορεία που όλοι αναμένουν, σίγουρα το πλάνο θα αποτύχει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο καθένας που βρίσκεται σήμερα στην Ομόνοια, από οποιοδήποτε πόστο. Είμαστε μόλις στο ξεκίνημα και όλοι θα κριθούν σε βάθος χρόνου.

Autoremarketing

Bet on Alfa