ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλάζει περιβάλλον και συνθήκες

Αλλάζει περιβάλλον και συνθήκες

Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Ομόνοιας για σήμερα. Οι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στο «Ηλίας Πούλλος» πρωί και απόγευμα, μετά το χθεσινό ρεπό. Αφού ολοκληρωθεί η απογευματινή προπόνηση, θα ετοιμάσουν αποσκευές για το ταξίδι στην Πολωνία. Η αποστολή θα αναχωρήσει τα ξημερώματα της Τρίτης, με τελικό προορισμό το «Hotel Mistral Sports», εκεί όπου ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του, με τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών, θα θέσουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν.

Bet on Alfa

Σαφώς και η ομάδα θα αλλάξει περιβάλλον και κυρίως συνθήκες δουλειάς, που έχουν να κάνουν με τον καιρό. Πάει σ’ ένα πιο δροσερό περιβάλλον, με χαμηλότερες θερμοκρασίες, που θα της επιτρέψουν να δουλέψει πιο σωστά. Πρώτο φιλικό την Πέμπτη, στις 18:45, με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Θα είναι τηλεοπτικό από την PrimeTel.

Τρεις ποδοσφαιριστές συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Πρόκειται για τους Παναγή, Μαυρία και Τζιωνή, που σταδιακά θα ανεβάσουν ρυθμό και θα ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα. Μένει να ξεκαθαρίσει και το σκηνικό με τον Κολοβό, εάν δηλαδή θα αποχωρήσει από την Ομόνοια και αυτό θα γίνει μόνο εάν φέρει πρόταση που να ικανοποιεί το Σύλλογο. Αλλιώς θα παραμείνει στο ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa