ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού

Αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού

Είναι ξεκάθαρο πως, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα επιμένει σε κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της Ομόνοιας που δεν της βγαίνουν, δεν της πάνε και είναι καλό να τα αλλάξει για να βρει η ομάδα ρυθμό. Το γεγονός ότι επιμένει να έχει στην ομάδα κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι, όχι δεν είναι καλοί αλλά για να υποστηρίξουν το σύστημά του, κάνει κακό της ομάδας και του εαυτού του.

Bet on Alfa

Ας το καταλάβει ότι θα πρέπει να παίξει πιο ορθόδοξα, με κλασικό ανασταλτικό μέσο και εξτρέμ. Να «ελευθερώσει» τον Γκόμες, να παίξει με δεκάρι και να πλαγιοκοπήσει την οποιαδήποτε αντίπαλη άμυνα από τα άκρα και να μεταφέρει την μπάλα στον Ντάρμπισαϊρ. Δεν είναι δύσκολο, ας το δοκιμάσει.

Επίσης, όπως φάνηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια αλλά πολύ περισσότερα στα δυο ντέρμπι, ο Ισπανός υστερεί στο κοουτσάρισμα. Δεν μπορεί να διαχειριστεί μια νέα κατάσταση που θα προκύψει μέσα στο παιχνίδι. Είναι καλό να έχει λύσεις όταν η ομάδα του πιθανό να βρεθεί πίσω στο σκορ. Κι επειδή δεν έχει το εύκολο γκολ, αδυνατεί να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο να αλλάζεις προπονητές με την πρώτη στραβή, άλλωστε το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, ο Παπασταύρου και οι συνεργάτες του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με την αποτυχία. Επένδυσε ήδη αρκετά χρήματα και θέλει να πετύχει το συντομότερο. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσει να προβεί σε αλλαγές όταν το κρίνει αναγκαίο, όσο νωρίς κι αν είναι

Autoremarketing

Bet on Alfa