ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΑνακοίνωσε Μαρία Αστανιού η γυναικεία ΟΜΟΝΟΙΑ

Ανακοίνωσε Μαρία Αστανιού η γυναικεία ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της OMONOIAΣ ανακοίνωσε την απόκτηση της 16χρονης επιθετικού, Μαρία Αστανιού, η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 18.

Bet on Alfa
Αναλυτικά:

Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 16χρονης επιθετικού, Μαρία Αστανιού, η οποία θα αγωνίζεται με το νούμερο 18.

Η Μαρία Αστανιού ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της σταδιοδρομία από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Galaxy, το 2013, σε ηλικία έντεκα χρονών.

“Με τιμά ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να με αποκτήσει και δεν το κρύβω πως ήταν ο κρυφός μου πόθος να αγωνιστώ σε αυτή την μεγάλη ομάδα, από όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Από την πρώτη μέρα που πήγα προπόνηση, κατά την περσινή σεζόν, όλες οι συμπαίκτριές μου και το προπονητικό τιμ με υποδέχτηκαν σαν να ήμασταν μαζί καιρό. Αυτό δείχνει πως η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια, η οποία θα παλέψει φέτος για τους στόχους που έχουν τεθεί. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την ακαδημία Galaxy και τους προπονητές μου για αυτά που μου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα. Πλέον θα αγωνίζομαι με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είμαι έτοιμη για τη νέα αυτή πρόκληση” ανέφερε η Μαρία Αστανιού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa