ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΑναλαμβάνει δράση η οργανωμένη κερκίδα για το τμήμα Πετόσφαιρας

Αναλαμβάνει δράση η οργανωμένη κερκίδα για το τμήμα Πετόσφαιρας

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η οργανωμένη κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τα οικονομικά προβλήματα του τμήματος Πετόσφαιρας:

Bet on Alfa

Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

Η δραματική έκκληση του αρχηγού της πετοσφαιρικης μας ομάδας αγγίζει στα μέγιστα τον κάθε συνειδητοποιημένο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ. Το τμήμα αυτό όπως και τα αλλά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα κυρίως λόγω της απουσίας της μάζας του πρασίνου λαού από τα κλειστά γήπεδα.

Το πρόβλημα αυτό είναι διαχρονικό αλλά έχει ενταθεί κυρίως λόγω της κρίσης και της έλλειψης χορηγών.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο λαός δεν μπορεί και από μόνος του να κρατήσει στη ζωή τις ομάδες μας. Αυτές που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν και που τιμούν το Τριφύλλι.

Μέχρι οι ομάδες μας βρουν δυνατούς χορηγούς έχουμε εμείς ΟΛΟΙ υποχρέωση να αγοράσουμε τα διαρκείας τους αμέσως στις επόμενες μέρες. Είναι μικροποσά και όλοι μπορούμε.

Πέρσι δώσαμε μαχες πολύ λίγοι μαζί με τους αθλητές μας. Φέτος πρέπει να αυξήσουμε δραματικά την προσέλευση.

Απαιτούμε από το σωματείο να οργανώσει εκστρατεία διάδοσης των διαρκείας και να είναι εύκολο να αγοραστούν στις επαρχίες και το διαδίκτυο. Πολυ πιο δυνατά πλέον θα οργανωθούμε κι εμείς για να πάμε παντού να πάρουμε τα διαρκείας. Επισης θα μελετήσουμε και άλλους πιθανούς τρόπους για την οικονομικη στηριξη του σωματειου.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Οργανωμένη κερκιδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa