ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑναστασίου:"Κάνουμε αβίαστα λάθη και τρέχουμε"

Αναστασίου:”Κάνουμε αβίαστα λάθη και τρέχουμε”

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 94,6 παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αναστασίου, στην εκπομπή «replay» με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο:

Bet on Alfa

Για το πώς είναι η ζωή του στην Κύπρο: «Ήρεμα. Είναι καινούριο, ενδιαφέρον πρότζεκτ. Μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου, με ιδιοκτήτη που έχει όραμα να τη βλέπει στην κορυφή. Μπαίνουν οι βάσεις για να γίνουν τα σωστά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι εύκολο, αλλά η ομάδα έχασε πολλά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν. Τα περιθώρια ήταν στενά. Σε αυτό το κομμάτι βελτιωθήκαμε αρκετά στην τακτική, να πιέζουμε περισσότερο. Βγάζουμε αυτοματισμούς, αλλά πολλές φορές μας έχει στοιχίσει η έλλειψη συγκέντρωσης. Κάνουμε αβίαστα λάθη και τρέχουμε. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα».

Για την εικόνα της Μάντσεστερ: «Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά. Τους τελευταίους μήνες η Μάντσεστερ παίζει ένα ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να βλέπεις. Πριν δεν ήταν τόσο ευχάριστο στο μάτι του θεατή. Δεν νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει κάτι, σε αυτό το επίπεδο είναι τα ατομικά λάθη και η συγκέντρωση που μπορείς να διατηρήσεις σε όλη τη διάρκεια».

Για την Παρί Σεν Ζερμέν: «Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η αμυντική διάταξη της Νάπολι κόντρα στην Παρί, η οποία βασιζόταν στις επιθετικές εξάρσεις του Νειμάρ ή του Εμπαπέ. Ήταν πιο ομάδα χθες που δεν έπαιξε ο Νειμάρ και ο Καβάνι. Όλοι έπαιξαν για την ομάδα. Οι θεατές θέλουν φαντεζί ποδόσφαιρο, αλλά ο προπονητής θέλει να διασφαλίσει την άμυνα. Η προσέγγιση της Παρί ήταν αυτή που έδειξε, είχε πειθαρχία και έβγαλε προσωπικότητα. Σε κανένα σημείο του ματς η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να την απειλήσει. Είναι δουλειά του προπονητή που κατάφερε να τους κρατήσει πειθαρχημένους».

Για το αν τη θεωρεί, πλέον, φαβορί: «Η χρονιά είναι κομβική για να δείξει η Παρί αν μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα. Δείχνει πιο ώριμη. Με τον Κιμπέπε έχει ταχύτητα, παίζει πιο επιθετικά. Βγάζει σταθερότητα και αμυντικά έχει ωριμότητα. Αν το διατηρήσει μέχρι τέλους, γιατί σίγουρα όταν επανέλθουν Νεϊμάρ και Καβάνι θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι τους».

Για το τι περιμένει να δει από τον Άγιαξ: «Να είναι αρκετά ανταγωνιστικός, παρότι δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Πριν τη διακοπή έμοιαζε το φαβορί για τον τίτλο, έδειχνε πιο αποτελεσματικός από την Αϊντχόφεν. Κατέβασε ταχύτητα, ίσως λόγω των μεταγραφών. Όλη η φιλολογία που υπάρχει έχει δημιουργήσει ανισορροπία. Τουλάχιστον στην Ολλανδία έχει χάσει πολλούς βαθμούς. Κόντρα στη Ρεάλ θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός».

Για το αν είναι η καλύτερη φουρνιά ποδοσφαιριστών του Άγιαξ: «Αν δούμε τον Ντε Λιχτ που είναι προϊόν της ακαδημίας του Άγιαξ, είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Η ωριμότητά του, οι ικανότητές του και η προσωπικότητά του είναι δύσκολο να βρεθούν. Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θέλουν να τον αποκτήσουν. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που δεν έχουν πιάσει ακόμα το επίπεδο του Ντε Λιχτ και του Ντε Γιονγκ».

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa