ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑναστασίου, πίστεψε περισσότερο στον Ματ

Αναστασίου, πίστεψε περισσότερο στον Ματ

Γκολ μετά από έξι μήνες πέτυχε χθες ο Ματ Ντάρμπισαϊρ. Είχε σκοράρει το προηγούμενο και μοναδικό του γκολ μέχρι χθες στην τρέχουσα σεζόν, στις 16 Σεπτεμβρίου 2018. Ήταν «χρυσό» γκολ αφού η Ομόνοια νίκησε με 1-0 το Παραλίμνι τότε, μόλις στον δεύτερο επίσημο αγώνα της περιόδου. Ακολούθως, ο Άγγλος επιθετικός, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τα προηγούμενα δυο χρόνια «χάθηκε». Οι τραυματισμοί, το ντεφορμάρισμα και γενικότερα η ομάδα, δεν βοήθησαν τον Ματ να έχει ανάλογη πορεία στο σκοράρισμα σε σχέση με τις προηγούμενες δυο σεζόν.

Bet on Alfa

Χθες, λοιπόν, ο Ντάρμπισαϊρ έδειξε την κλάση του. Πέρασε στον αγώνα στο 88’ και στο 90’ χρίστηκε σκόρερ με προβολή, μετά από φάουλ του Κολοβού. Το πανηγύρισε δεόντως. Ήταν κάτι που ήθελε πολύ. Του έλειπε. Βεβαίως, τις τελευταίες εβδομάδες αν και έτοιμος, ο Αναστασίου τον διατηρεί στον πάγκο.

Ο Ελλαδίτης προπονητής καλά κάνει να πιστέψει περισσότερο στον 32χρονο επιθετικό. Μπορεί να μην διανύει την καλύτερη σεζόν του για τους πιο πάνω λόγους, όμως θα βρει τον καλό εαυτό του μόνο αν πάρει χρόνο συμμετοχής. Μόνο αν βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ώστε να βρει τα πατήματά του, να ψάξει τα γκολ.

Ένας επιθετικός που τις προηγούμενες δυο σεζόν πέτυχε 47 γκολ στο πρωτάθλημα, 24 την πρώτη και 23 τη δεύτερη, δεν μπορεί να ξέχασε την τέχνη του γκολ. Ο Ματ είναι επαγγελματίας, δουλεύει σκληρά και εφόσον ο προπονητής του τον εμπιστευθεί εκ νέου, νιώσει δυνατός, θα έλθουν και τα γκολ.

Autoremarketing

Bet on Alfa