ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑντώνης Τζιωνής:"Να δείξουν περηφάνια και εγωισμό οι παίκτες"

Αντώνης Τζιωνής:”Να δείξουν περηφάνια και εγωισμό οι παίκτες”

Στο ραδιόφωνο του Άστρα μίλησε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αντώνης Τζιωνής πριν από λίγο και μεταξύ άλλων ανέφερε:

Bet on Alfa
-Η βαθμολογική μας θέση, το αρνητικό ρεκόρ στην άμυνα, δεν έχει καμία σχέση με την… Ομόνοια. 

-Η χρονιά ξεκίνησε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή. Τον κυρίαρχο ρόλο τον παίζουν οι άνθρωποι. Η επιλογή των ανθρώπων σε αυτά τα καίρια πόστα παίζει σημαντικό ρόλο. Αποτύχαμε να τοποθετήσουμε τους κατάλληλους ανθρώπους. 

-Αναλαμβάνουμε σαν Δ.Σ. την ευθύνη που μας αναλογεί. 

-Αν η φυγή μου θα βοηθούσε στην ανατροπή των δεδομένων, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό. Δεν θεωρώ ότι με το να εγκαταλείψουμε το καράβι τώρα θα κάνει καλό.

-Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Είμαστε υποχρεωμένοι.

-Με ένα καινούριο τεχνικό επιτελείο, με ένα ρόστερ που θα διψάει για επιτυχίες. Έχουμε τη δυνατότητα να γυρίσουμε τον τροχό και θα τον γυρίσουμε.

-Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους λόγω των παρατεταμένων αποτυχιών. Δεν έχουμε διάθεση να κρυφτούμε. Θα εξηγήσουμε σύντομα στον κόσμο τι συνέβη. Δεν καταθέτουμε τα «όπλα». Πάμε για το απόλυτο στα δύο επόμενα ματς, για να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη.

– Με πόνο ψυχής βλέπουμε αυτά που… συμβαίνουν στο γήπεδο.

-Για το αν κάποιοι παίκτες σφυρίζουν αδιάφορα επειδή γνωρίζουν ότι θα αποχωρήσουν: Κρατήσαμε κλειστά τα χαρτιά μας σε αυτό το θέμα. Ο κάθε παίκτης είχε και έχει καθήκον να αγωνίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και θα πούμε περισσότερα.

Για Ματ Ντάρμπισιρ και Δημήτρη Χριστοφή: Θα συζητήσουμε για επέκταση με τον Ματ με το πέρας της σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Με τον Δημήτρη είμαστε σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Σύντομα θα πούμε περισσότερα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

– Δεν μπορούμε να αδικήσουμε τους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας που τοποθετούνται τον τελευταίο καιρό. Γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί τι σημαίνει Ομόνοια και πως πρέπει να αγωνίζονται οι παίκτες.

-Η εικόνα της ομάδας δεν τιμάει κανένα, ούτε αυτούς που αγωνίζονται, ούτε εμάς.

-Για Νούνο Ασίς, το σχόλιο για Νταμπίζα: Δεν πιστεύω σε κανένα άτομο που βάζει τα δικά του εγώ πάνω από την Ομόνοια. Ενδεχομένως να… έβγαλε κάτι προσωπικό ο Νούνο. Μπορεί και δικαιολογημένα να αισθάνεται πικρία ο  Νούνο, που δεν δέχθηκε ο Νταμπίζας να του ανανεωθεί το συμβόλαιο. 

Για τις επαφές με Cyta: Θα τοποθετηθούμε όταν έχουμε νεότερα. Και για τους καλοθελητές και για τους κακοθελητές. Δεν θα επεκταθώ τώρα. Με όλα τα στοιχεία θα τοποθετηθούμε, όταν καταλήξουμε.
Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Η Ομόνοια θα έχει τηλεοπτικό χορηγό.

-Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι στην Κύπρο. Θα δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα. Δεν θα επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος.

-Το μεγαλύτερο μας λάθος φαίνεται εκ των πραγμάτων να είναι ότι το μοντέλο με τεχνικό διευθυντή. Είναι, φυσικά ένα πετυχημένο μοντέλο σε πολλές ομάδες. Εξαρτάται από τα άτομα που το στελεχώνουν. Πρέπει να είναι ένα άτομο με πολλές ικανότητες. Να μπορεί να αντεπεξέρχεται και να επιλύει διάφορα προβλήματα. Χρειάζεται να έχει και τεχνογνωσία και επαγγελματισμό. 

Ο θεσμός του τεχνικού διευθυντή στην Ομόνοια είναι τέτοιο που του αναφέρεις ποιο είναι το μπάτζετ και ποιοι είναι οι στόχοι που πρέπει να υλοποιηθούν.

-Κύριος υπεύθυνος ο προπονητής τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής θα λειτουργεί με βοηθητικό τρόπο. Είμαστε πολύ κοντά στο ποιος θα είναι. Θέλουμε να κάνουμε σωστή επιλογή.

-Για την κατάσταση στο οικονομικό: Σύντομα σε Γενική Συνέλευση θα τοποθετηθούμε. Αν δεν βγούμε στην Ευρώπη, σίγουρα θα προκύψει έλλειμμα. Θα βρούμε τους τρόπους να το καλύψουμε.

-Για αυτούς που λένε καλύτερα να μην βγει η Ομόνοια στην Ευρώπη: Η ομάδα θα έχει ακόμη 1 μήνα να προετοιμαστεί σωστά, να βρει παίκτες. Από αυτή την άποψη είναι θετικό. Θα ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες περισσότερο. Όμως, η οικονομική ζημιά κατά κύριο λόγο θα είναι κάτι πολύ αρνητικό, όπως επίσης και το γεγονός ότι η Ομόνοια πρέπει να αγωνίζεται στην Ευρώπη κάθε χρόνο.

Για το ΑΠΟΕΛ: Τελευταία μας πιθανότητα να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Ο κόσμος μας είναι θυμωμένος. Είμαστε υποχρεωμένοι να το παλέψουμε. Δεν επιτρέπεται να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα πέραν από αυτό της νίκης. Να δείξουν περηφάνια και εγωισμό οι παίκτες. Να αποδείξουν στον κόσμο ότι αυτά που γράφονται είναι ψέματα.

Καταληκτικό μήνυμα: Η Ομόνοια θα επιστρέψει δυνατή…

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa