ΑρχικήDaily NewsΑν εν μήλον εν ν' ανθίσει (έστω και παράκαιρα)

Αν εν μήλον εν ν’ ανθίσει (έστω και παράκαιρα)


Βαδίζουμε προς την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Ομόνοια να μετρά ήδη την απώλεια τεσσάρων βαθμών, μάλιστα με αντιπάλου που ήταν το ακλόνητο φαβορί, όμως στην πράξη δεν το επιβεβαίωσε.

Bet on Alfa

Το οικοδόμημα που λέγεται Ομόνοια, ταρακουνήθηκε για τα καλά πρόσφατα αφού ο κόσμος δεν μπορεί να δεχθεί εμφανίσεις όπως την πρόσφατη με τη Δόξα. Πόσο μάλλον όταν έλαβε υποσχέσεις, ιδιαίτερα από τον τεχνικό διευθυντή όταν η ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη πως, θα είναι έτοιμη στην ώρα της. Επίσης, έγινε λόγος για μια νέα ομάδα, που θέλει τον χρόνο της.

Εντούτοις, αν και πέρασαν τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η Ομόνοια αντί να κάνει βήματα προς τα μπρος, όλα και κάνει όπισθεν. Εμφανίσεις που δεν πείθουν, δεν αφήνουν έστω και μια ικμάδα ελπίδας πως υπάρχει μέλλον.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι, όσον αφορά στη θέση πως είναι νέα ομάδα. Καλά, άλλες ομάδες που είναι νέες, επίσης με πολλές προσθήκες, γιατί βγάζουν πολύ καλύτερο πρόσωπο από την Ομόνοια; Μάλιστα, αυτές δεν έπαιξαν και τέσσερα ματς στην Ευρώπη. Ένα ατού για την Ομόνοια, που θα έπρεπε να λειτουργήσει υπέρ της.

Γι’ αυτό, δικαιολογίες μπορεί να βρει κάποιος πολλές. Το αποτέλεσμα ποιο είναι. Μπορεί τελικά η Ομόνοια να πάρει την ανιούσα, να παίξει μπάλα αξιώσεων και να πάρει αποτελέσματα, που θα επιτρέψουν στον κόσμο της να ελπίζει σ’ ένα καλύτερο αύριο;

Η απάντηση μόνο στο γήπεδο δίνεται. Αν ναι, τότε το ματς με τον Εθνικό το Σάββατο θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο. Και εμείς λέμε: Αν εν μήλον εν ν’ ανθίσει έστω και παράκαιρα. Μακάρι να είναι έτσι, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες συνέπειες. Γιατί αν ούτε το Σάββατο η ομάδα φθάσει στη νίκη, τότε το πρόβλημα θα μεγιστοποιηθεί.

Ας μην προτρέχουμε όμως, το Σάββατο είναι κοντά και το ματς στο Δασάκι προ των πυλών.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa