ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑν η ΟΜΟΝΟΙΑ μείνει στο Γ.Σ.Π τότε είναι που...

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μείνει στο Γ.Σ.Π τότε είναι που θα μικρύνει κι άλλο!

Εδώ και περίπου μια εξαετία η ΟΜΟΝΟΙΑ λόγω των οικονομικών της προβλημάτων ποτέ δεν είχε το πάνω χέρι στις όποιες διαπραγματεύσεις με χορηγούς, συνεργάτες ακόμα και με ποδοσφαιριστές της.

Bet on Alfa

Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κάτι το οποίο μας πλήγωσε αφάνταστα, χειρότερα ακόμα και από την αγωνιστική τραγωδία που παρακολουθούμε εντός γηπέδου. Γιατί κακά τα ψέματα όταν το πιο δημοφιλή brand name στην Κυπριακή αγορά γίνεται κλοτσοσκούφι του καθενός τότε η ζημιά είναι τεράστια.

Η οικονομική ευρωστία που απέκτησε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την συμφωνία με τον κύριο Παπασταύρου το περασμένο καλοκαίρι είναι μια χρυσή ευκαιρία για την ομάδα μας να αποκαταστήσει την φήμη της σε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο.

Τα πιο πάνω τα γράφουμε γιατί θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ  δεν πρέπει να κάνει πίσω στο θέμα αποχώρησης της από το Γ.Σ.Π. Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι για να εξυπηρετήσουν οικονομικά συμφέροντα τρίτων, βάζουν τρικλοποδιές στην μετακόμισης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Μακάρειο Στάδιο για τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι  ξεκάθαρο!

Κι επειδή διαβάζουμε κάποια σχόλια από φίλους της ομάδας μας ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται του χρόνου σε κάποιο γήπεδο της Λάρνακας για παράδειγμα, θα μικρύνει κι άλλο, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι διαφωνούμε κάθετα.

Αν  η ΟΜΟΝΟΙΑ τους κάνει το χατίρι και παρατήσει την προσπάθεια της να φύγει  από το Γ.Σ.Π τότε είναι που θα μικρύνει κι άλλο. Έστω κι αν το Γ.Σ.Π έρθει με καλύτερους όρους συμφωνίας θεωρούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρέπει να συζητήσει καν.

Πρέπει να στείλουμε το μήνυμα προς όλους ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε και δεν πρόκειται να γίνει ξανά το κλοτσοσκούφι κανενός.

Autoremarketing

Bet on Alfa