ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπάντησε με 6αρα σε Παρί η Μονακό! (vid)

Απάντησε με 6αρα σε Παρί η Μονακό! (vid)

Λίγες ώρες μετά την πεντάρα της Παρί, η Μονακό διέλυσε με 6-0 τη Γκινγκάμπ και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή! Στην 3η θέση η Ναντ.

Bet on Alfa

Η Μονακό συνεχίζει το κυνήγι της Παρί, διέλυσε με 6-0 τη Γκινγκάμπ και βρέθηκε στο -4 από τους Παριζιάνους. Οι Μονεγάσκοι πέτυχαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, δε δέχθηκαν γκολ σε ισάριθμα ματς και δείχνουν πως αντιδρούν στα ευρωπαϊκά στραβοπατήματα. Η ομάδα του Ζαρντίμ ήταν καταιγιστική, αφού στο ημίχρονο κέρδιζε ήδη 4-0. Ο Καρίγιο άνοιξε το σκορ στο 10′ και ο Τραορέ στο 27′ πέτυχε το 2-0. Ο Μπαλντέ στο 35′ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας, ενώ στο 45′ ο Φαμπίνιο από την άσπρη βούλα σημείωσε το 4-0! Τρία λεπτά στην επανάληψη ήταν αρκετά για τη Μονακό για να πετύχει ακόμα δυο γκολ. Ο Τραορέ στο 75′ σημείωσε το 5-0 και ο Καρίγιο στο 78′ διαμόρφωσε το 6-0.

Η Ναντ επέστρεψε στις επιτυχίες, επικράτησε δύσκολα 2-1 της Τουλούζ και βρέθηκε ξανά στην 3η θέση. Ο Τόμασον στο 16′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Μπλιν απάντησε στο 60′, αλλά ο Σαλα στο 67′ διαμόρφωσε το 2-1! Η Τρουά δε δυσκολεύθηκε να κερδίσει το Στρασβούργο με 3-0 και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Μονπελιέ και Αμιάν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Πηγή:Gazetta.gr
 
 
Autoremarketing

Bet on Alfa