ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποδεκατισμένη και με την πλάτη στον τοίχο

Αποδεκατισμένη και με την πλάτη στον τοίχο

Το σημερινό ματς της Ομόνοια ς με τη Δόξα στο ΓΣΠ (17:00), είναι μιας επιλογής. Νίκη και μόνο νίκη. Μόνο έτσι θα συνεχίσει να διατηρεί ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα μας πάει αποδεκατισμένη αλλά και με την πλάτη στον τοίχο. Με μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή (αφού μετρά μια ενδεκάδα απουσίες), με αρκετούς να έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και άλλους καθόλου. Με ενδεκάδα ανάγκης, λοιπόν, όμως η επιλογή είναι μία και η Ομόνοια καλείται με αυτούς που έχει να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πριν μερικές μέρες την έθεσε εκτός Κυπέλλου. Να μια άμεση ευκαιρία για… εκδίκηση. Μπορεί; Η απάντηση στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Ο Πέτεφ, που επιστρέφει στον πάγκο και με δική του εντολή τέθηκαν εκτός ομάδας τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές, καλείται με αυτούς που έχει να καταφέρει να οδηγήσει την Ομόνοια στη νίκη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο προπονητής έχει τον λόγο, να μπορέσει με το κοουτσάρισμα αλλά και τον τρόπο προσέγγισης των ποδοσφαιριστών, να κερδίσει τον αντίπαλο.

Η Ομόνοια με νίκη και από τη στιγμή που θα αναμετρηθούν ΑΕΛ και Ανόρθωση και θα χαθούν βαθμοί, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται. Αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να ματώσουν τη φανέλα, να δείξουν πόσο πολύ θέλουν το τρίποντο και να το διεκδικήσουν με νύχια και δόντια. Η Ομόνοια δεν πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις σ’ αυτό το ματς, όμως είναι μεγάλη ομάδα και καλείται να το επιβεβαιώσει, όποια κι αν είναι τα προβλήματα που την συνοδεύουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa