ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποκλεισμός με το κεφάλι ψηλά και συνέχεια στο CEV...

Αποκλεισμός με το κεφάλι ψηλά και συνέχεια στο CEV Cup!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με θετικό πρόσημο, η εμπειρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο CEV Champions League.

Bet on Alfa

Οι “πράσινοι” γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από την Γιαστρέμπσκι, στην Πολωνία και σε συνδυασμό με την 0-3 σετ της Κύπρου, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ωστόσο, πρόλαβε να γράψει ιστορία καθώς έγινε η πρώτη Κυπριακή ομάδα που έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του CEV Champions League, πετυχαίνοντας νίκη εντός και εκτός έδρας, κάτι που, επίσης, καταφέρνει για πρώτη φορά η Κυπριακή πετόσφαιρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει, πλέον, στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση στην πετόσφαιρα, το CEV Cup, εκεί όπου στο πλαίσιο του β΄ γύρου, θα αναμετρηθούν με την Ελβετική Αμρισβίλ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου, στην Ελβετία και ο επαναληπτικός στο “Ελευθερία”, στις 19, 20 ή 21 του ίδιου μήνα. Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ προκριθεί στον γ’ γύρο, τότε θα βρει απέναντι της μια εκ των Κάλτσιτ Κάμνικ από τη Σλοβενίας και Αζαξιό από τη Γαλλία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί εκτός έδρας (16-18 Ιανουαρίου 2018) και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (30 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου 2018).

Όσο αφορά το παιχνίδι στην Πολωνία, η Γιαστρέμπσκι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και την αγωνιστική της ανωτερότητα, καθώς παρά την φιλότιμη προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε τα τρία σετ με σκορ 25-17, 25-19 και 25-16.

Πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, και στον αγώνα της επόμενης Παρασκευής με αντίπαλο την Ολυμπιάς Φρενάρου, εντός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa