ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑποκλεισμός σοκ για Ίντερ (βίντεο)

Αποκλεισμός σοκ για Ίντερ (βίντεο)

Οι Νερατζούρι ήθελαν τελικά απλά τη νίκη επί της Αϊντχόφεν στο Meazza για να προκριθούν στους “16” του Champions League αλλά… κατάφεραν να μείνουν στο 1-1 και να αποκλειστούν!

Bet on Alfa

Επί δύο εβδομάδες άπαντες στην Ιντερ, από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, εξέφραζαν την ανησυχία τους για το τι θα γίνει στο Μπαρτσελόνα-Τότεναμ. Τελικά έγινε κάτι που ήταν καλό για τους Μιλανέζους, αρκεί αυτοί να έκαναν το αυτονόητο και να νικούσαν στο Meazza την -ουραγό του ομίλου- PSV. Δεν το έκαναν όμως και έτσι κατάφεραν, γιατί με κατόρθωμα μοιάζει έτσι όπως είχαν γίνει τα πράγματα, να μείνουν εκτός Champions League, παίρνοντας σαν παρηγοριά το “εισιτήριο” για το Europa League…

Το ματς άρχισε με την Ιντερ να έχει δοκάρι στο 6′ με την κεφαλιά του Πέρισιτς και στο 13′ φάνηκε ότι η βραδιά θα ήταν περίεργη, αφού ο Ασαμόα έκανε τραγικό λάθος και έδωσε τη δυνατότητα στον Μπέργκβιν να δώσει έτοιμο το 0-1 στον Λοσάνο! Εξέλιξη που επηρέασε σημαντικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν αγνώριστοι στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και δεν κατάφεραν ουσιαστικά να γίνουν σε κανένα σημείο απειλητικοί για τους Ολλανδούς.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Νερατζούρι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν από νωρίς για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφεραν στο 73′, όταν ο Πολιτάνο έκανε τη σέντρα και ο Ικάρντι με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-1. Δεν ήταν το σκορ που περίμεναν όλοι πριν την έναρξη του ματς, αλλά έδινε ξανά ελπίδες στους Ιταλούς, οι οποίοι ήθελαν ένα δεύτερο γκολ για να μην τους ενδιαφέρει το τι γινόταν την ίδια ώρα στο Camp Nou. Αυτό το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ όμως, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους παίκτες του να γνωρίζουν τελικά σοκαριστικό αποκλεισμό…

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα (69′ Λαουτάρο), Καντρέβα (56′ Κεϊτά), Μπρόζοβιτς, Μπόρχα Βαλέρο, Πολιτάνο (83′ Βρσάλικο), Ικάρντι, Πέρισιτς.

Αϊντχόφεν (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Ζετ, Ντουμφρίς, Σένσμπερι, Βίργκεβερ, Αντζελίνιο, Ροζάριο, Χέντριξ, Γκούτι (65′ Σάντιλεκ), Μπέργκβιν (71′ Μαλέν), Ντε Γιονγκ, Λοσάνο (95′ Περέιρο).

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μπαρτσελόνα 14
2. Τότεναμ 8
3. Ιντερ 8
4. Αϊντχόφεν 2

Autoremarketing

Bet on Alfa