ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑποφασιστικότητα για χρήση του Μακαρείου σταδίου... Εξελίξεις σήμερα!

Αποφασιστικότητα για χρήση του Μακαρείου σταδίου… Εξελίξεις σήμερα!

Το λένε και το εννοούν στην Ομόνοια πως, θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Μακάρειο στάδιο ως έδρα ακόμη και από τη νέα περίοδο! Η διοίκηση του Συλλόγου απέστειλε στον ΚΟΑ νέα επιστολή περί τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, μέσω της οποίας εκφράζει ξεκάθαρα τη θέση της και ζητά από τον Οργανισμό να εξετάσει άμεσα το ζήτημα και να την ενημερώσει.

Bet on Alfa

Μάλιστα, ο ΚΟΑ στη σημερινή τακτική του συνεδρία ένα από τα θέματα που θα εξετάσει, είναι η πρόταση της Ομόνοιας για χρήση του Μακαρείου σταδίου. Εντός της ημέρας, το πολύ μέχρι αύριο, ο ΚΟΑ θα είναι σε θέση να απαντήσει στην Ομόνοια και αναλόγως να τροχιοδρομηθούν εξελίξεις.

Η αποφασιστικότητα των διοικούντων την Ομόνοια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», πηγάζει από το γεγονός ότι έχουν ήδη εκτιμήσει μέσω γραφείου το κόστος των βελτιωτικών έργων, για το οποίο θα ενημερώσουν τον Οργανισμό. Είναι αποφασισμένοι στην Ομόνοια να καλύψουν μεγάλο μέρος του κόστους, ώστε να χρησιμοποιήσει η ομάδα ως έδρα της το Μακάρειο για τα επόμενα χρόνια και ακολούθως θα γίνει ίσως μελέτη για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Το ποσό που καλείται η Ομόνοια να πληρώνει στο ΓΣΠ ανά παιχνίδι είναι ασύμφορο και με τη χρήση του Μακαρείου σταδίου, ο Σύλλογος θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο κόστος. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις και εφόσον ο ΚΟΑ είναι θετικός, τα έργα θα αρχίσουν άμεσα ώστε να ολοκληρωθούν πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Autoremarketing

Bet on Alfa