ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΑπόψε φιλοξενεί την Ανόρθωση, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα

Απόψε φιλοξενεί την Ανόρθωση, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα

Στην “μάχη” των ημιτελικών του πρωταθλήματος ρίχνεται απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία φιλοξενεί την Ανόρθωση στις 19:00, στο στάδιο «Ελευθερία», σε έναν αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Bet on Alfa

Σε αυτή την φάση προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες. Οι δύο αντίπαλοι ξεκινούν την προσπάθειά τους από μηδενική βάση. Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, συνεπώς η νίκη απόψε αποτελεί μονόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κανονική διάρκεια το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Λάρνακα είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 2-2, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, στο στάδιο «Ελευθερία», η ομάδα μας είχε επιβληθεί με σκορ 3-2.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα, παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Ανδρέας Σάββα: «Θα είναι δύσκολοι οι αγώνες με την Ανόρθωση. Ξεκινάμε τους ημιτελικούς με πλεονέκτημα έδρας. Θέλουμε να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε η καλύτερη ομάδα, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε. Πάμε σοβαρά και προσγειωμένα για να πάρουμε τη νίκη. Επίσης είναι σημαντικό για εμάς ο κόσμος να είναι δίπλα μας και θέλουμε να έχουμε την στήριξή του».

Για την καλή αγωνιστική περίοδο που διανύει ο ίδιος και για τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που έχει στα τελευταία παιχνίδια, ο Ανδρέας Σάββα είπε: «Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι παίκτες αγωνίζονται και πόσο χρόνο. Οι αποφάσεις του είναι απολύτως σεβαστές, καθώς πράττει αναλόγως με το συμφέρον της ομάδας. Για να βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο, σημαίνει ότι παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Από την πλευρά μου θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα όποτε μου ζητηθεί να αγωνιστώ».

Εκτός λόγω τραυματισμού θα παραμείνει για τα επόμενα παιχνίδια ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βίκτορι Κράβτσοφ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου
19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ – Ανόρθωση

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου
19:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Autoremarketing

Bet on Alfa