ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑπό την Ακαδημία στην Πρώτη Ομάδα

Από την Ακαδημία στην Πρώτη Ομάδα

Πέντε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας προωθήθηκαν και αγωνίστηκαν τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί στην πρώτη ομάδα, οι Μαρίνος Τζιωνής, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Λοΐζος Λοΐζου, Μιχάλης Γαβριήλ και Ανδρόνικος Κακουλλή.

Bet on Alfa

Μαρίνος Τζιωνής

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός προτού προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα κατέγραψε τη φετινή σεζόν 7 συμμετοχές και 8 γκολ με την ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Με την πρώτη ομάδα μέτρησε 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο, πετυχαίνοντας 3 γκολ. Το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος είχε πραγματοποιήσει την περσινή σεζόν σε παιχνίδι με την Ανόρθωση, στις 6 Μαΐου 2018. Συνολικά μετρά 14 συμμετοχές και 3 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου U19.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε φέτος το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, στο ΓΣΠ, στις 14 Απριλίου 2019 και από τότε μέτρησε συνολικά 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια με την ομάδα U16, σε 2 παιχνίδια με την ομάδα U17 και σε 15 παιχνίδια της ομάδας U19, με την οποία σκόραρε 8 φορές. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου U19.

Λοΐζος Λοΐζου

Ο 15χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα τη σεζόν που έχει ολοκληρωθεί, σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ονήσιλλο, στις 5 Δεκεμβρίου 2018 και ακολούθως αγωνίστηκε σε άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Ξεκίνησε τη σεζόν με την ομάδα U17 με την οποία αγωνίστηκε σε 22 αγώνες σκοράροντας 10 γκολ και συνέχισε το υπόλοιπο της χρονιάς με την ομάδα U19 στην οποία κατέγραψε 8 συμμετοχές και 4 γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου U17.

Μιχάλης Γαβριήλ

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ, στις 19 Μαΐου 2019, στον οποίο ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του. Υπήρξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν βασικό στέλεχος της ομάδας U19, με την οποία έπαιξε σε 17 παιχνίδια και σκόραρε ένα γκολ.

Ανδρόνικος Κακουλλής

Ο 18χρονος επιθετικός κατέγραψε τη δεύτερή του συμμετοχή με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ, στον οποίο αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός. Κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν ο βασικός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας U19 με την οποία έπαιξε σε 21 αγώνες και πέτυχε 20 γκολ. Το ντεμπούτο του με το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε την περσινή σεζόν, σε παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, στις 13 Μαΐου 2018. Είναι διεθνής με την Εθνική Κύπρου U19.

Autoremarketing

Bet on Alfa