ΑρχικήOFF THE RECORDΑπό τη λίμνη του Loch Ness μέχρι την μακρινή...

Από τη λίμνη του Loch Ness μέχρι την μακρινή Κούβα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεγάλος διαγωνισμός του ΟΜΟΝΟΙΑ24 με δώρο δύο εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα χρονιά, στην Ανατολική κερκίδα του Γ.Σ.Π.

Bet on Alfa

Στείλτε μας ευφάνταστες φωτογραφίες από τις διακοπές σας με ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πάντα χρώμα, στα email [email protected] ή [email protected] και εμείς με την σειρά μας θα τις αναρτούμε στην σελίδα του ΟΜΟΝΟΙΑ24 στο Facebook.

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες με τα περισσότερα LIKES θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας. Μην ξεχνάτε να κάνετε Share τις φωτογραφίες σας έτσι ώστε να φτάσουν παντού και να διεκδικήσετε με αξιώσεις το έπαθλο.

Μέχρι στιγμής πρώτη σε απήχηση είναι ο η φωτογραφία του φίλου Γιώργου στο άγαλμα του Μακάριου στην Κούβα, ακολουθεί ο φωτογραφία του φίλου Ανδρέα στη λίμνη του  Loch Ness ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η φωτογραφία της φίλης Μάρως από το μακρινό Κατάρ!

Ο διαγωνισμός λήγει στις 18 Αυγούστου 2019 τα μεσάνυκτα οπόταν όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει πάρα πολύς χρόνος μπροστά σας για να μας στείλετε την δική σας φωτογραφία και να κλέψετε εσείς τις εντυπώσεις.

Δείτε τις πρώτες 3 φωτογραφίες μέχρι στιγμής:

Δείτε όλες τις φωτογρασφίες που συμμετέχουν μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό

Autoremarketing

Bet on Alfa