ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί

Ας βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί

Στη σκιά των όσων διαδραματίζονται στο σωματείο μας, ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης στις 2 Μαϊου, τις αντιπαραθέσεις και τον κόσμο να έχει δυστυχώς χωριστεί σε δυο στρατόπεδα, η ομάδα καλείται το απόγευμα, στις 18:00, να δώσει αγώνα. Θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, στ πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Στόχος είναι όπως η Ομόνοια βάλει ένας τέλος στο αρνητικό σερί των οκτώ ηττών. Να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Απέναντι στην ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, σε τρεις αγώνες, μετρά δυο νίκες. Γιατί  όχι, λοιπόν, να πετύχει και μια τρίτη νίκη.
Οι ποδοσφαιριστές είναι καιρός, έστω κι αν άργησαν πολύ και η σεζόν έχει ολοκληρωθεί πρόωρα, να βγάλουν λίγο εγωισμό, να παίξουν για τους εαυτούς τους πρώτα, τον κόσμο κα την ιστορία της Ομόνοιας. Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, ας παίξουν ελεύθερα για το καλύτερο.

Παράλληλα, ξενίζει η απουσία των μικρών από την αποστολή για το σημερινό ματς. Την ώρα που γίνεται λόγος ότι, οι έμπειροι ποδοσφαιριστές όλο και απογοητεύουν, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει δεχθεί οκτώ συνεχόμενες ήττες και θα ήταν καλό να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί, ο Φρέντμπεργκ επέλεξε να μην έχει στην αποστολή μικρούς ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΑΕΛ. Μια δικαιολογία είναι η παρουσία τους την περασμένη Τετάρτη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αποέλ. Ωστόσο, θα ήταν καλό να είναι στην αποστολή, κι ας μην αγωνιστούν. Ως εμπειρία, να αρχίσουν να ενσωματώνονται με την πρώτη ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa