ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι δεν είναι...

Αυτή δεν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι δεν είναι…

Αυτή δεν είναι η Ομόνοια, όχι δεν είναι…
Αυτό που παρακολουθούμε στη φετινή σεζόν και πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό είναι ένα φάντασμα που προσπαθεί να μας πει ότι είναι η Ομόνοια. Όχι, αυτή δεν είναι η Ομόνοια…
Κρίμα, πραγματικά κρίμα, γιατί κάθε πέρσι και καλύτερα. Δυστυχώς. Πού είναι η Ομόνοια, η μεγάλη ομάδα που έκανε τον κόσμο να παραμιλά με τα επιτεύγματά της. Κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι δίδεται η εντύπωση ότι κάτι αλλάζει, ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη, κι όμως είναι πολύ χειρότερη. Μόνο ο κόσμος της θυμίζει πως, είναι μια μεγάλη ομάδα που ψάχνει την χαμένη της ταυτότητα αλλά μάταια.
Πώς άρχισε η σεζόν, με όνειρα και φιλοδοξίες, με τεχνικό διευθυντή, δίνοντας την εντύπωση ότι όντως κάτι αλλάζει. Και να σου που η Ομόνοια βρίσκεται προ του φάσματος να μείνει εκτός Ευρώπης. Ναι, μετά από 15 χρόνια είναι όλο και πιο κοντά από την απουσία της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Ρε, κατάντια…
Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, δεν έχει προηγούμενο. Τραγικές εμφανίσεις, παιδαριώδη αμυντικά λάθη και το κυριότερο, απάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Χθες, η ομάδα έδινε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι και η παρουσία τους ήταν λες και έδινε ένα παιχνίδι προετοιμασίας.
Αποδεικνύεται πως, ήταν λάθος και η κίνηση της διοίκησης να πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή. Ενδεχομένως, η παρουσία ενός μόνιμου προπονητή, έστω και μέχρι το τέλος της σεζόν, να έφερνε καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, το γεγονός ότι είναι γνωστός ο προπονητής για τη νέα σεζόν και αφού δόθηκε η εικόνα ότι θα προχωρήσει σε πολλές προσθαφαιρέσεις, να επηρέασε αρκετούς παίκτες. Είναι λίγο απ’ όλα που δεν επιτρέπουν στην ομάδα να βγάλει καλύτερη εικόνα.
Όσον αφορά στο χθεσινό ματς, όταν η Ομόνοια δεν μπορεί να κερδίσει την πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου, βάσει εικόνας και βαθμολογικής θέσης, με ένα σωρό προβλήματα, τι θέλει και ψάχνει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια όταν θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Απόλλωνα και Αποέλ που διεκδικούν το πρωτάθλημα; Κι άντε μετά να διαμαρτυρηθείς για το πέναλτι που έδωσε ο Μασιάς, που δεν ήταν και καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Πού πάμε; Έχει αυτή η κατρακύλα ένα τέλος; Φαντάζει δύσκολο.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa