ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτή τη νίκη να την πάρουμε ΜΑΖΙ...

Αυτή τη νίκη να την πάρουμε ΜΑΖΙ…

Το κατά πόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ αξίζει να βρεθεί στην αρχική εξάδα του Πρωταθλήματος είναι μία συζήτηση που μπορεί να περιμένει να γίνει κάλλιστα εφόσον τελειώσει ο φετινός μαραθώνιος και γίνει ο απολογισμός και η εκτίμηση της χρονιάς.

Bet on Alfa

Τα δεδομένα στο πρωτάθλημα μετά και την τιμωρία της Ανόρθωσης, φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 6η θέση, 3 βαθμούς πάνω από την 7η Ανόρθωση. Τελευταία αγωνιστική λοιπόν το Σαββατοκυρίακο και η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται 1 μόλις βαθμό για να κλειδώσει θέση στην εξάδα.

Ο στόχος της εισόδου στην εξάδα δεν είναι και τιμητικός, αλλά σίγουρα το δεύτερο γκρουπ δεν αρμόζει στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθόλου.

Εμείς θα το πάρουμε ένα βήμα παρακάτω… Η ΟΜΟΝΟΙΑ αν κτίσει πάνω στην εμφάνιση στο “Παπαδόπουλος” και συνεχίσει το αήττητο σερί της των τελευταίων 3ων αγωνιστικών τότε μπορεί να μπει στην εξάδα με αξιώσεις. Όλοι οι αγώνες των playoff είναι ντέρμπι στα οποία κερδίζει ο πιο συγκεντρωμένος, ο πιο εύστοχος και σε κάποιες φορές και ο τυχερός. Όλα είναι ανοικτά και στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας είναι να αποδείξουν αν μπορούν να διεκδικήσουν ακόμη και ευρωπαικό εισιτήριο.

Μαζί με τους παίκτες όμως χρειάζεται να το πιστέψουμε και εμείς. Ο Πράσινος Λαός, αρχής γενομένης από το Σάββατο πρέπει να θυμίσει κάτι από τα παλιά! Ας μετατρέψουμε έστω και την υστάτη το ΓΣΠ σε “Πράσινο καζάνι” και να ωθήσουμε την ομάδα στην νίκη κόντρα στην ΑΕΛ.

Αυτή τη νίκη να την πάρουμε ΜΑΖΙ!

Autoremarketing

Bet on Alfa