ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτούς θα εμπιστευθεί ο Πέτεφ

Αυτούς θα εμπιστευθεί ο Πέτεφ

Με το προσφιλές του 4-4-2 θα παρουσιάσει την ομάδα του ο Ιβάιλο Πέτεφ και στο σημερινό ντέρμπι, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ένα σημαντικό παιχνίδι ένα όχι και καθοριστικό για την πορεία της Ομόνοιας στη συνέχεια και τι μπορεί να πετύχει στην τρέχουσα σεζόν μέσω του πρωταθλήματος.
Η απουσία του βασικού διδύμου στο κέντρο της άμυνας, περιόρισε τις επιλογές, όμως με αυτούς που έχει στη διάθεσή του ο Βούλγαρος προπονητής θα επιδιώξει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα με στόχο πάντα τη νίκη.
Κάτω από τα δοκάρια θα επανέλθει ο Νικολάι Μιχαϊλοφ. Στην άμυνα, οι Τζαϊλσον και Καντέ θα καλύψουν τα δυο άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Όσον αφορά στο κεντρικό δίδυμο, ο Βύντρα πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Την άλλη θέση θα καλύψει πιθανότατα ο Μαδούρο, που αγωνίστηκε ξανά σε άλλες ομάδες. Υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Φραγκέσκου και εμείς λέμε, γιατί όχι αφού είναι η φυσική του θέση και περιμένει κι αυτός την ευκαιρία του.
Στη μεσαία γραμμή, οι Άλεξ Σοάρες και Μαργκάσα θα αγωνιστούν στον άξονα, με τους Χριστοφή δεξιά και Αντόνια αριστερά. Θέση διεκδικεί και ο Κιπιάνι, ωστόσο ο Αντόνια έχει τον πρώτο λόγο.
Στην επίθεση, το δίδυμο δεν αλλάζει. Λόπες και Ντάρμπισαϊρ μπορεί να έμειναν «άσφαιροι» στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, όμως αποτελούν ένα καλό δίδυμο από το οποίο ο Πέτεφ αναμένει σήμερα να πάρει γκολ η ομάδα του.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa