ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑ. Δημητρίου: "Στόχος με ΑΕΚ η νίκη! Άδειες και...

Α. Δημητρίου: “Στόχος με ΑΕΚ η νίκη! Άδειες και μετά ανέγερση στο “Πούλλος”

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ ΦΜ και την εκπομπή “Κάνε παιχνίδι” έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα:

Για τις νίκες της ομάδας: «Είναι επίδοση που δυστυχώς είχε 8 χρόνια να επαναλάβουμε, όπως και σημείο αναφοράς είναι και το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ που είχε να συμβεί εδώ και 10 χρόνια. Αν λάβουμε υπόψη και την περσινή αγωνιστική σεζόν και τις επιδόσεις που είχαμε στην άμυνα είναι σημαντικό. Είδαμε την ομάδα με την ΕΝΠ βελτιωμένη, φτιάξαμε ευκαιρίες, απειληθήκαμε ελάχιστα. Τα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι από την σταδιακή βελτίωση παικτών μας. Πέρα από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, επιδίωξή μας είναι να είμαστε μια σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα. Στον αγώνα με την ΕΝΠ, έχουμε κάνει ένα βήμα παρακάτω. Είχαμε θέσει τρεις στόχους πριν τον αγώνα με την ΕΝΠ. Να κερδίσουμε, να έχουμε βελτίωση στο αγωνιστικό και τρίτο θέλαμε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου. Τα πετύχαμε και τα τρία και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία και στον Απόλλωνα και στην ΑΕΚ για απόψε. Είναι σημαντικό για τις ομάδες μας να αγωνίζονται σε τέτοιο επίπεδο. Στόχος της Ομόνοιας είναι να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένας αγώνας τριπλής παραλλαγής. Εμείς θέλουμε να προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Τρεις παίκτες είναι εκτός προγράμματος. Ο Χριστοφή κάνει αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, είναι πιθανόν να επιστρέψει στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Ενρίκεζ δύσκολα προλαβαίνει την ΑΕΚ. Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Αντωνίου θα ξεκινήσει σήμερα προπονήσεις. Ο Τζαΐλσον είχε αποχωρήσει με την ΕΝΠ, λόγω κούρασης και υπολογίζεται κανονικά».

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τον κόσμο της Ομόνοιας. Έχουμε την κάρτα φιλάθλου, όλα τα θέματα που προκαλούν σταθερή μείωση κόσμου στο ποδόσφαιρο γενικά. Μια καλή σύγκριση για τον αριθμό του κόσμου μας πρέπει να γίνει με το τι κάνουν οι άλλοι φίλαθλοι. Μιλάμε για πολύ μεγαλύτερους αριθμούς ακόμα και από το δεύτερο κατά σειρά αγώνα προσέλευσης κόσμους για τους δικούς μας οπαδούς. Οι δυνατότητες του κόσμου της Ομόνοιας είναι για μεγαλύτερους αριθμούς όμως. Όσο η ομάδα αφήνει θετική εικόνα και προοπτική στο γήπεδο, τότε και ο διψασμένος μας κόσμος θα έρχεται».

Για τις εργασίες στο «Ηλίας Πούλλος»: «Στο παρόν στάδιο είμαστε στο σχεδιασμό των αρχιτεκτονικών σχεδίων. Πρέπει να εξασφαλιστούν οι σχετικές άδειες πρώτα. Και μετά θα πάμε για ανέγερση των κτηρίων. Θα σας πούμε λεπτομερώς όταν ολοκληρώσουμε το σχέδιο. Θα είναι κτηριακές εγκαταστάσεις σύγχρονες και θα περιλαμβάνουν νέα γήπεδα, γυμναστήριο, φυσιοθεραπεύτρια, αίθουσα διασκέψεων Τύπου κλπ. κλπ.»

Autoremarketing

Bet on Alfa