ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑ. Δημητρίου: «Το ρόστερ θα πάρει την τελική του...

Α. Δημητρίου: «Το ρόστερ θα πάρει την τελική του μορφή μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου»

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

Για τη νίκη σε βάρος του Ερμή…  

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Έχουμε εξασφαλίσει τους πρώτους τρεις βαθμούς και αυτό φέρνει ικανοποίηση. Όσο αφορά την αγωνιστική εικόνα οι δηλώσεις προπονητή και ποδοσφαιριστών την αξιολογούν εύστοχα και αντικειμενικά. Στα θετικά είναι οι επιδόσεις της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι σε συνέχεια των τριών γκολ στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, τον αγώνα με την Μπεϊτάρ και των τεσσάρων κόντρα στην Μπάναντς. Οι τρεις ποδοσφαιριστές που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν και αυτό δείχνει ομαδικό πνεύμα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στον τρόπο με τον οποίο αμυνόμαστε. Ο αντίπαλος μας έκανε αρκετές τελικές προς την εστία, όμως ευτυχώς είχαμε σε καλή μέρα τον Παναγή. Διαπιστώνουμε τα λάθη μέσα από ένα νικηφόρο παιχνίδι. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κερδίζοντας τα παιχνίδια μας. Έχουμε αρκετά να βελτιώσουμε, υπάρχει μεγάλη θέληση και όρεξη για δουλειά και αυτό βγαίνει μέσα από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών και του προπονητή».

Για το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαπιστώνονται αυτά τα λάθη στην άμυνα και αν είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση αμυντικού και αμυντικού μέσου…

«Είναι το κομμάτι των υφιστάμενων ποδοσφαιριστών και το κομμάτι της ενίσχυσης. Επιδιώξαμε τους δικούς μας ποδοσφαιριστές να τους βελτιώνουμε, να εξελίσσονται και να γίνονται καλύτεροι. Αυτό είναι ένα κομμάτι που δουλεύουμε πολύ. Έχουμε την απαίτηση να υπάρχει αγωνιστική εικόνα σε ψηλά επίπεδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η πίεση και οι στόχοι είναι ψηλοί. Αυτό απαιτεί συνεχή βελτίωση σε ότι κάνουμε. Όσον αφορά την ενίσχυση, έχουμε ακόμα δέκα μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Η αξιολόγηση μιας συνεχόμενης διαδικασίας που δεν σταματά ποτέ. Οι ανάγκες για ενίσχυση δεν γεννιούνται, ούτε πεθαίνουν από ένα αγώνα, αλλά από ένα μεγάλο δείγμα. Το ρόστερ θα πάρει την τελική του μορφή θα την πάρει μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

Αν θα πάει για κεντρικό αμυντικό και αμυντικό μέσο…

«Όλες οι απορίες θα λυθούν το πολύ σε δέκα μέρες. Δημόσια δεν θα πούμε κάτι. Η αξιολόγηση των αναγκών της ομάδας και όλων όσων έχουν ρόλο να επιτελέσουν είναι συνεχής. Οι απαιτήσεις είναι ψηλές όπως και οι στόχοι».

Αν θα υπάρξει αποχώρηση για να γίνουν δύο κινήσεις…  

«Όποιος έχει απορία, θα λάβει την ίδια απάντηση με τα όσα είπα προηγουμένως. Αυτά όλα θα απαντηθούν το πολύ σε δέκα μέρες».

Για τον Κρέσιτς…  

«Θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Την Κυριακή έκανε ατομικό πρόγραμμα μιας και η ομάδα είχε ρεπό και από σήμερα θα ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».

Για την ετοιμότητα του Κωνσταντινίδη…

«Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση όμως χρειάζεται παιχνίδια και συνθήκες αγώνα για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα».

Για τα αγωνιστικά…  

«Δεν προέκυψε πρόβλημα από τον αγώνα με τον Ερμή. Ο Ρουσιάς θα είναι έξω από τον επόμενο αγώνα. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, έχει καλές πιθανότητες να αγωνιστεί. Τα ίδια ισχύουν και για τον  Παναγιώτου. Ο Κατελάρης θα μπει κανονικά με την ομάδα. Μετά τη διακοπή θα έχουμε την τιμητική του Ασίς και θα δούμε αν προλάβουν κάποιοι αυτό τον αγώνα».

Για τον Μπαντιμπαγκά…

«Συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και θα δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα του».

Για τα διαρκείας… .

«Έχουμε ακόμα 20 μέρες μέχρι το πρώτο αγώνα στην έδρα μας στην παρουσία θεατών. Είμαστε στις 4.000 και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένουμε να αυξηθεί σημαντικά αυτός ο αριθμός. Έχουμε μεγάλη ανάγκη τον κόσμο και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Το δ.σ. άρχισε να αξιολογεί προτάσεις για τα διαρκείας της επόμενης χρονιάς».

Για το νέο σλόγκαν «Ομόνοια Αιώνια»…  

«Είναι ένα σλόγκαν που δημιουργήθηκε και αγαπήθηκε από τον κόσμο. Αρκετοί ζήτησαν να υιοθετηθεί ως επίσημο σλόγκαν αφού εκφράζει τους απανταχού Ομονοιάτες. Εκφράζει την αιώνια πίστη και αφοσίωση που έχουμε προς την ομάδα».

Για την αποχώρηση του Αντώνη Γιωργαλλίδη…  

«Θα πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα και που ήταν προσηλωμένος στην Ομόνοια και στο επάγγελμα του. Έδινε το 100% και ήταν επαγγελματίας και κύριος. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα προσπαθούσε να δώσει το 100 % των δυνατοτήτων του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ήταν μια ευνοϊκή συγκυρία για τον ίδιο, διότι του δινόταν η ευκαιρία να πάει στην πόλη που διαμένει. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Είναι σίγουρο ότι έχει κερδίσει μια καλή θέση στις καρδιές των φίλων της Ομόνοιας».

Autoremarketing

Bet on Alfa