ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒέσκο:"H OMONOIA είναι σύνολο με μεγάλη ποιότητα"

Βέσκο:”H OMONOIA είναι σύνολο με μεγάλη ποιότητα”

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς  μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» και αναφέρθηκε στον επικείμενο αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/10, 18:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πιο κάτω παρουσιάζουμε όσα είπε και αφορούν την ομάδα μας:

Bet on Alfa

Για το αν διαδραματίζει ρόλο που βρίσκονται οι δύο ομάδες στην κορυφή: «Τα τελευταία χρόνια ήταν απλός ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Να περιμένουμε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι που αυτή τη στιγμή είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα, παρόλο που η Ομόνοια έχασε από την Πάφο. Δεν ξέρω αν οι 18 μέρες θα επηρεάσουν, δεν ξέρει κανείς».

Τι ισχύει για την Ομόνοια;

«Ήρθαν πολύ καλοί παίκτες. Η αμυντική τετράδα που έχει πίσω και με τον τερματοφύλακα που είχαν, εκεί ήταν η μεγάλη η αλλαγή της Ομόνοιας. Είναι σύνολο με μεγάλη ποιότητα που αναπάσα στιγμή έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Για το αν θα επηρεάσει ψυχολογικά την Ομόνοια οι τραυματισμοί των Παναγή και Ουζόχο: «Μπορεί και θετικά και αρνητικά. Οι παίκτες μπορεί να δώσουν το κάτι παράπανω και οι παίκτες να παίξουν και για αυτούς τους δύο. Δεν νομίζω να επηρεάσει, έχουν έμπειρους παίκτες που πέρασαν ξανά από τέτοιες στιγμές. Πιστεύω δεν θα επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό».

Για το τι θυμάται ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας σε ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Κερδίσαμε αρκετές φορές στο Παπαδόπουλος, αυτό είναι αλήθεια. Οι παρουσίες μου γενικά ήταν πολύ καλές. Ήταν πάντα μεγάλα παιχνίδια με πολύ κόσμο».

 

Autoremarketing

Bet on Alfa