ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒαθμό στο 91’ η Ρόμα (vid)

Βαθμό στο 91’ η Ρόμα (vid)

Η Ρόμα βρέθηκε να χάνει από την Σαμπντόρια όμως με γκολ του… φευγάτου, Τζέκο, στο 91’ έφυγε με βαθμό από την Γένοβα (1-1) και πήγε στο -2 από την Ιντερ.

Bet on Alfa

Παρά τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να είναι έτοιμος να υπογράψει στην Τσέλσι, ο Εντιν Τζέκο πήρε φανέλα βασικού από τον Ντι Φραντσέσκο και τον δικαίωσε ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Οι Giallorossi μπορεί να μην πήραν το τρίποντο που θα τους έφερνε ισόβαθμούς στην 4η θέση με την Ιντερ, όμως ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς μπορούν να χαρούν με την ισοπαλία στην έδρα ενός εξαιρετικά δύσκολου αντιπάλου. Τα 16 γκολ έφτασε για τους 6ους, Μπλουτσερκιάτι, ο Κουαλιαρέλα.

Τζέκο, Μανωλάς και Πελεγκρίνι είχαν καλές στιγμές για την Ρόμα, όμως η Σαμπντόρια άνοιξε το σκορ στο 45’ όταν ο Κολάροβ έβαλε το σώμα του σε σέντρα και μερικά δευτερόλεπτα μετά, ύστερα από χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι. Ο Αλισον έπεσε σωστά αλλά η εκτέλεση του Κουαλιαρέλα ήταν καλή για το 1-0. Νωρίς στην επανάληψη, Ζαπάτα και Καπράρι απείλησαν για την Σαμπ, ενώ η Ρόμα προσπάθησε να κάνει τη ζημιά με Πελεγκρίνι, Τζέκο και Φλορέντζι, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι το 91’. Σε εκείνο το σημείο ο Αντονούτσι, που είχε μπει σαν αλλαγή, έκανε εκπληκτική σέντρα για τον Τζέκο που με κεφαλιά κάρφωσε την μπάλα στη γωνία του Βιβιάνο.

Σαμπντόρια (Μάρκο Τζανπάολο): Βιβιάνο, Σιλβέστρε, Στρίνιτς (74’ Μούρου), Μπερεζίνσκι, Φεράρι, Γκαστόν Ραμίρες, Πραέτ (80’ Μπαρέτο), Λινέτι, Τορέιρα, Κουαλιαρέλα (51’ Καπράρι), Ζαπάτα.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ναϊνγκολάν, Στρούτμαν, Πελεγκρίνι (81’ Ζέρσον), Ουντέρ (74’ Αντονούτσι), Ντεφρέλ (63’ Σικ), Τζέκο.

Πηγή:Gazzetta.gr
Autoremarketing

Bet on Alfa