ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΒαλβέρδε: «Νίκες και τίτλοι σε όλες τις διοργανώσεις»

Βαλβέρδε: «Νίκες και τίτλοι σε όλες τις διοργανώσεις»

Τις πρώτες του δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε μιλώντας για τους στόχους, αλλά και τα νέα αποκτήματα, Ντε Γιονγκ, Γκριζμάν.

Bet on Alfa

«Είμαστε χαρούμενοι που αρχίζουμε με τόσες πολλές προκλήσεις. Οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε πολλά από τα τρία νέα αποκτήματα, έχουν φέρει ενθουσιασμό και ελπίζουμε πως θα προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Ο Ντε Γιονγκ έπαιξε εξαιρετικά την περασμένη σεζόν κι ελπίζουμε πως θα δώσει εκρηκτικότητα στον άξονα. Είναι επένδυση για το μέλλον, έχει ποιότητα, ταιριάζει στο στυλ μας κι έχει πολλά να δώσει.

Ο Γκριζμάν είναι διαφορετικός από τον Ντε Γιονγκ, έχει εμπειρία στο πρωτάθλημα. Είναι γρήγορος, εκμεταλλεύεται τους ελεύθερους χώρους, είναι καθοριστικός στα τελειώματα. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει, έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εκείνον. Είναι νέος, αλλά με πολλές εμπειρίες» τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε που πλέον έχει ακόμα περισσότερες ποιοτικές λύσεις στη διάθεσή του.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa