ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΒγαίνει το διαζύγιο Ομόνοιας – Πέτεφ

Βγαίνει το διαζύγιο Ομόνοιας – Πέτεφ

Μέχρι το μεσημέρι θα εκδοθεί το διαζύγιο της Ομόνοιας με τον Ιβάιλο Πέτεφ. Ως γνωστόν, αυτό θα γινόταν χθες, όμως ο Βούλγαρος τεχνικός επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και ανέβαλε το ραντεβού του με τον πρόεδρο Αντώνη Τζιωνή. Εντούτοις, είχε τον χρόνο να μιλήσει σε Μέσο της Βουλγαρίας και να ανάψει φωτιές αλλά και να προσκαλέσει ποδοσφαιριστές και άλλους σε καφετέρια το απόγευμα για να τους αποχαιρετήσει, γνωρίζοντας ότι είναι φευγάτος.

Bet on Alfa

Η συνάντηση, λοιπόν, προέδρου και προπονητή ορίσθηκε για σήμερα. Σαφώς και δεν θα γίνει σε καλό κλίμα, μετά τα όσα ο Πέτεφ δήλωσε και προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στις τάξεις του συλλόγου. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται έτοιμος να πει και άλλα στη σημερινή συνάντηση και ίσως ανάψουν περισσότερο τα αίματα. Στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθούν κι άλλα μέλη της διοίκησης, που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τα όσα ο Βούλγαρος είπε και να ζητήσουν εξηγήσεις.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι δρόμοι των δυο πλευρών θα χωρίσουν. Η χθεσινή αναβολή της συνάντησης προέδρου και προπονητή είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί και η προπόνηση. Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν γι’ αυτή την εξέλιξη και σήμερα το απόγευμα θα βρεθούν και πάλι στο «Ηλίας Πούλλος». Η προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του Φρέντμπεργκ, που είναι ο προπονητής που αποφάσισε η διοίκηση να τους αναθέσει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Δανός, που είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, βρίσκεται κοντά στην ομάδα, έχει επαφή με τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Θα επιδιώξει να αντιστρέψει όσο γίνεται την κατάσταση στο «Ηλίας Πούλλος» και να μπορέσει η ομάδα τις τελευταίες επτά αγωνιστικές να έχει καλύτερη εικόνα και αποτελέσματα.

Autoremarketing

Bet on Alfa