ΑρχικήDaily NewsΒομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Νικολάου

Βομβιστική επίθεση κατά του διαιτητή Νικολάου


Έκρηξη σε αυτοκίνητο 41χρονου ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο Ζύγι, σημειώθηκε γύρω στις 2:50 τα ξημερώματα. Το όχημα ανήκει στον Γιώργο Νικολάου, διαιτητή της Α΄ Κατηγορίας ποδοσφαίρου.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από τις προκαταρτικές εξετάσεις, άγνωστος/οι τοποθέτησαν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος εξερράγη προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το οποίο καλύπτεται από ασφάλεια.
Η αξία του αυτοκινήτου ανέρχεται περίπου στις επτά χιλιάδες ευρώ. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την σκηνή και με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζει τις έρευνες.

Η ΚΟΠ για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει:
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τη λύπη της για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο του διαιτητή Γιώργου Νικολάου.
Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας αλλά και της ίδιας της κοινωνία μας.
Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς την οικογένεια του Γιώργου Νικολάου και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Autoremarketing

Bet on Alfa